Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki kell fizetni a szabadságaim...

Ki kell fizetni a szabadságaimat a munkahelyemnek?

Figyelt kérdés
Több napom megmaradt mikor eljöttem gyesremikor kell kifizetniük?
2010. jan. 29. 15:51
 1/8 anonim ***** válasza:
nem fizetik ki, majd kiveheted, ha visszamész. ami a táppénz, tgyás, meg a gyed első éve alatt felhalmozódott, azokat akkor tudod majd kivenni, ha visszamész dolgozni. ha nem veszed ki, elvész. de nem fizetik ki.
2010. jan. 29. 15:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mert ezek képesek ám mindent elsunnyogni:)

2010. jan. 29. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
első vagyok, ne is mondd. engem kölcsönzőcég foglalkoztat, tgyás alatt ki akart rúgni. de végül nem mert. :)
2010. jan. 29. 15:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezek a törvények megváltoztak, ma már nem váltható pénzösszegre a szabadság, ki kell, hogy adja.
2010. jan. 29. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Ki kell,hogy adja,de ha felmondasz,mert mondjuk közben lett másik munkahelyed,akkor köteles kifizetnie.
2010. jan. 29. 16:30
 6/8 anonim ***** válasza:
136. § (1) A munkavállaló munkaviszonya megszűnésekor, illetőleg sorkatonai vagy polgári szolgálatra történő behívásakor, ha a munkáltatónál eltöltött idővel arányos szabadságot nem kapta meg, azt pénzben kell megváltani. Egyéb esetben a szabadságot pénzben megváltani nem lehet; ettől érvényesen eltérni nem lehet.
2010. jan. 29. 22:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Kár hogy nem fizetik ki, pedig én is így szerettem volna, hogy rögtön munkába állok, a szabikat nem vettem volna ki.
2010. jan. 30. 00:45
 8/8 A kérdező kommentje:
KÖszönöm mindenkinek:)
2010. jan. 30. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!