Anyukák, Ti elfogadnátok ezt az állást?
2,5 évesem bölcsis, munkahelyet kellett váltanom, 2 hét keresés után kaptam egy lehetőséget!
Helyben (kocsival vagy busszal megközelíthető helyen), asszisztensi munka, munkaidő: hétfőtől csütörtökig 7-16ig, pénteken 7-14ig. A baj az, hogy bölcsi csak fél 7-től van, így egyik héten a nagymamának kellene átjönni reggel és vinni bölcsibe (vállalja).
Egyébként kis létszámú vállalkozás.
Nincs ilyen mx. órás szabályozás. Direkt rákérdeztem az intézményigazgatónál, mikor vittem a gyereket.
Kérdező: én amit mérlegelnék: mi lesz, ha a gyerek beteg lesz? Nagyszülők tudnak rá vigyázni hétköznap? Vagy a férjed nem dolgozik hétköznap? Egyáltalán mered másra hagyni a gyereket, ha nagyon beteg? Mert erről a munkahelyről tuti nem mehetsz el (bűntetlenül) betegszabira.
Eddig is dolgoztam (augusztus óta), sokszor volt beteg a kislányom a bölcsi miatt és mindig a nagyszülők vigyáztak rá (anyósomék, anyukám felváltva), maximálisan megbízhatóak, imádják a gyereket!
A főnöknek is van 2 gyereke, mondta is, hogy család centrikus a hely, nem érdekli, h ha valaki második babát akar, támogatja! Férjem el tud jönni táppénzre ha valami olyan nagy betegség lenne, remélem nem lesz!
Sziasztok, hétfőn kezdhetek, megengedték, hogy azon a héten amikor a férjem délelőttös én csak 8-ra járjak, így még a mamákat sem kell mozgósítani korán reggel.
Most már csak azon gondolkodni, hogy mit szedjek amivel kicsit koncentráltabban tudok dolgozni, sokszor elbambulok, lelassulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!