Szerintetek ez a csípés jellegű folt mitől lehet? (kép)
Figyelt kérdés
Kép itt:
Kislányom dereka-feneke vagy 20 csípéssel, ami már múlik el. De minden nap új csípést látok a lábán.
Nem viszket neki.
Mintha hólyagos lenne a közepe, bár a képen mintha gennyes lenne.
Vagy kiütötte valami kaja?
2014. nov. 14. 21:09
11/18 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, a kislányom mondta, hogy fáj belül a szája, ezért elvittem orvoshoz most már. Mondtam, hogy lehet, hogy bolhás is lenne...de az orvos azt mondta, hogy kéz-láb-száj betegség tünete! és tényleg, visszagondolva az egész úgy kezdődött, hogy a szája mellett, az álla, a füléig csupa kiütés volt, de azt hittem, hogy a paradicsomtól. Mutattta az orvos, és a tenyerén is voltak már piros pöttyök. Azt mondta, hogy mivel az előtt két hete volt náthás, az volt az 1. hullám, ez a piros pöttyös meg a 2. hullám. Elképzelhető 3. hullám is 2hét múlva. Úgyhogy nem bolha, hanem a kéz láb száj vírus kiütése így jött ki rajta.
2014. nov. 22. 13:13
12/18 A kérdező kommentje:
Egyébként a lányomnak a kiütés harmadnapra már gyógyult sebnek tűnt, baromi hamar meggyógyult, pedig nem kentem semmivel. De ez talán egyéni dolog.
2014. nov. 22. 13:15
13/18 anonim válasza:
nekem meg fordítva mondta a gyerekorvos amikor ilyennel felhívtam, hogy ha karon-lábon van, azzal nem kell foglalkozni, be se vigyem!
14/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem. A kéz-lab-szaj betegség a karon-labon jön ki, nem???
2014. nov. 22. 13:54
15/18 anonim válasza:
szerintem ahány orvos annyi félét mondanak..
16/18 anonim válasza:
Ó. Hát akkor gyors gyógyulást neki.
Legalább nem kell kiirtani semmit. :)
17/18 A kérdező kommentje:
Nagy megkönnyebbülés, hogy nem bolha. Bár már sokmindent kifertőtlenítettem, és vettünk szárítógépet is...
2014. nov. 23. 13:48
18/18 anonim válasza:
Jól fog az jönni bolhák nélkül is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!