Lehet kullancs csípés helye anélkül, hogy láttam volna magát a kullancsot?
Ezt úgy érted, hogy szerinted a fiad vakarta ki?
Volt már kullancsod neked? Szóval az van, ha megcsíp, akkor rendesen befúrja magát a bőrbe, (aztán sok napig ott marad ha tud...) és NEM LEHET CSAK ÚGY LELÖKNI, LESÖPÖRNI MAGADRÓL. Ha már csíp, akkor úgy a bőrben van, hogy vagy kihúzod, vagy elvakarod véletlen... Tehát lehetségesnek tartod, hogy a fiad levakarhatta magáról?
Az egy centis folt másnap utalhat kullancsra egyébként.
Ááááá, de! Nem szokott pattanásszerű dudorrá válni! Nekem legalábbis egy se dudorodott, sima volt a bőr és a csípés helyén, ahonnan kihúztam, ott egy véres luk volt. Másnap pici bőrpír.
Szóval szerintem más csíphette meg.
Na mondjuk egy bolha például, attól lesz pici dudor ami pattanásra hasonlíthat (nem fehér középpel ahogy te is írtad). De a bolha jellemzően többet csíp egyszerre.
Most más nem jut eszembe.
Lehet, én pont így jártam pár éve, és lyme kórom lett.
Én sem találkoztam a kullanccsal, sőt, el sem tudtam képzelni mi az a csípés, mindenfélével kenegettem, de csak egyre nőtt a folt, már jó tenyérnyi volt mire elmentem a dokihoz vele. A bőrgyógyászaton, majd a lyme ambulancián megerősítették, és kaptam rá antibiotikumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!