11/34 anonim válasza:
Számomra lánynévben a Szorina.Szerettem volna ezt adni a születendő lányunknak,de a férjem nagyon ellenezte.Így Kamilla lesz,ami nálam a második legszebb lánynév a sorban.Nem tudom,hogy mennyire számítanak ritkának,de még nagyon tetszik az Olívia,Regina,Teodóra.
Férfinevet nem igazán tudnék mondani.Talán a Kristóf és a Krisztián ami nagyon tetszik,de a férjemnek az sem.Szóval ha fiúnk születne Alex lenne a neve.Bár nekem Alexander formájában jobban tetszik.
12/34 anonim válasza:
Fiú: Tícián, Félix
Lány: Cintia, Szonja
14/34 Lencsibaba0121 válasza:
Lenke, ami nem tudom mennyire ritka és kinek szép, de nekem gyönyörű. Férfi névből nincs ilyen nagy favorit, talán a Sámuel, ami tettszik!
16/34 anonim válasza:
Fiúnevek közül számomra a legszebb a kisfiam neve, Botond. Ami tetszik és ritka is, Gellért és Zolta.
Mindkét kislányom viszonylag ritka nevet kapott: Villő és Helka.
17/34 anonim válasza:
15 ez lett volna afiam neve, ha itthon nem írnák sz-el, meg á-val...
18/34 anonim válasza:
Szebasztián..
ó csodálatos magyar nelvünk...
20/34 anonim válasza:
Ikreim vannak Ramira és Vanessza a 3.baba még pocaklakó Nadin vagy Adriána lesz a neve. ha esetleg mégis fiú habár már nem hiszem(25.hét :D) akkor Miló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!