Babát szeretnék, de szedem a Convulexet és Tegretolt emiatt nem akar összejönni?
Figyelt kérdés
vagy màs lehet a gond?2014. nov. 10. 18:39
1/4 anonim válasza:
Orvossal beszéltél, hogy lehet e gyereket vállalni ezek mellett? Én is szedek két féle szert, nekem a Czeizel segített.
2/4 anonim válasza:
convulex én is szedek és van 3 gyerekem másikat nem ismerem .
3/4 anonim válasza:
Convulex mellett nem ajánlott gyereket vállalni (szerencséd van, második), a Tegretolt nem ismerem, nem tudom, hogy karbamazepin hatóanyaggal mi újság.
Én Lamolepet szedek (lamotrigin) a hatóanyaga. Az mellett lehet terhességet vállalni, sőt szoptatni is. (Az első terhességem előtt felkerestem egy genetikust.)
Tudja a dokid, hogy gyereket akarsz?
Mindenképpen beszélj vele!!!
4/4 epipati válasza:
Szia!
En is Tegretolt szedek napi 800mg-ot,tegnap mondtam az orvosomnak,hogy nemsokara babat szeretnenk.Azt mindta akkor atallit Lamolepre,a tegretol art a magzatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!