Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti milyen időközönként érzetét...

Ti milyen időközönként érzetétek hogy lemerültetek? Hogy ki kell mozdulni mert megfulladsz?

Figyelt kérdés
Furán hangzik, 3 hónapos a kisfiam. első baba, imádom, imádok vele foglalkozni, de van hogy azt érzem hogy végem. a sírás kerülget, összeroppanok...stb. akkor vagy kibőgöm magam, vagy a férjemmel "veszek" kicsit össze és adom ki magamból, vagy megoldom magamban és akkor előröl kezdek mindent. de kb 2 hetente elkap ez az érzés.
2014. nov. 8. 14:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%

Durva, hogy ilyen pici babák mellett már ezt érzitek...Unalom, depresszió, fásultság, menési kényszer:(

Kicsit elsiettétek a gyerekvállalást, nem?

2014. nov. 9. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

9-es vagyok, 31 évesen szültem, szerinted elsiettem utolsó??

Nem látsz bele mások életébe, ne ítélkezz.

Én pl. sajnálatos módon elvesztettem a férjem miután megszületett a gyerek, azóta egyedül vagyok vele, anyagi gondok, magány, stressz, persze, hogy kivagyok készülve teljesen idegileg és néha legszívesebben a falhoz csapnám a gyereket, csakhogy végre csend legyen és magamra maradhassak egyedül egy időre.

Az ember iszonyatosan ki tud fordulni önmagából a folyamatos stressz miatt.

2014. nov. 9. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Juj, de érdekes. Épp most írtam ki egy hasonló kérdést. Na, akkor, már ketten tuti vagyunk, akik így érzünk.Néha sok ez az egész! 1,5 éves anyukája.Ja, 33 éves, úgy látom itt ez is számít. :)
2014. nov. 9. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Nézd, 11-es, mindannyian másmilyenek vagyunk. Van, aki tök jól elücsörög magában otthon akár évekig is, mert ilyen beállítottságú. Mások meg nem. Ez nem életkor kérdése. Én inkább mozdulok ki 2-3 órára, amíg alszik két etetés között és maradok mosolygós, kiegyensúlyozott, mint ülök otthon, mert ez az elvárás, aztán a felgyülemlett feszültséget a családomon vezetem le. Társasházban élek, sok a kisgyerekes család, látom nap mint nap azokat a tökéletes anyákat, akik egy percre se tágítanak a gyerekük mellől, mert milyen anya az már... És hallom a következményét. Sokszor sajnálom azokat a szerencsétlen gyerekeket, mikor hallom, hogy kérdeznek valami tök ártatlan dolgot, anyuka meg nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szól vissza.

Én be voltam zárva a terhesség nagy részében, mert veszélyeztetett terhes voltam, fel se kelhettem. Aztán két hétig voltam bezárva a kórháznak ugyanarra az osztályára, ugyanabba a szobába. Ezek után igen, alig vártam, hogy kimehessek a levegőre, hogy emberek között sétálhassak. Tudtam, hogy itt ez elítélendőnek számít, de nem érdekel. A gyerekem kiegyensúlyozott, mosolygós és szeretném, ha ilyen is maradna. Mások véleménye meg nem érdekel.

10-es voltam

2014. nov. 9. 16:27
 15/16 A kérdező kommentje:

gondoltam hogy lesz olyan válaszoló akin a gyereke éjjel nappal csüng.

igen kedves válaszoló be vagyok fásulva a 4 faltól és igen 2-3 hetente jót test egy 3-4 óra séta külön vásárolni, kicsit magamnak lenni és haza megyek és fülig érő mosollyal zökkenek vissza az anya szerepbe. örülök neki hogy neked nem kell kis idő magadra.

2014. nov. 9. 16:37
 16/16 A kérdező kommentje:
amúgy azt hittem minden válaszoló hasonlót fog írni, nem gondoltam hogy ilyen minden napi.
2014. nov. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!