Tiltják a fizetésem, holott kapott gyerektartást, letagadta! Feljelenthetem?
Nos levelet nem vette át senki, (elköltöztem, amit kedves ex tudott, de nem az új cimemet jelentette be!) a végrehajtótól.
Tudta azt is hogy párom a hetekben szül, valamint van egy nevelte fiam, mégis azt mondta egyedülállóként élek.
Közel 400 ezret követel, ebből 150 et most levonták a fizetésemből.
Banki átutalással kapja a pénzt 1 éve. Előtte volt hogy kézbe adtam(én marha) de vannak feladási papírok is.
Lányomat ellenünk neveli, ha megyek érte nem adja oda...
Közölte hogy tönkretesz...
Nem értem mért a gyerektartáson felül veszek ruhát, cipőt, játékot a kislánynak.
Biróságon bemuttam az utalási papírokat, majd lesz tárgyalás...
Addigis oldjsm meg a fizetésem feléből...
Feljelenthetem őt hatóság félrevezetése, és anyagi kár okozása miatt?
Nem, nem viaskodni szeretnék, csak azt hogy leszáljon rólam... Talán a rendőrségtől megilyedne, és nem gyanusítgatna hamisan..
Mikor 5 hónapja odaadta a lányomat, az rettegett hogy a párom majd megveri. Kérdeztük honnan veszi ezt, hisz eddig se bántotta, azt mondta anya mondta neki.....
Nem hiszi el nem nekünk árt ezzel, hanem a gyereknek.
Párom fiát utálni kell mert anya szerint miatta lát kevesebbet, ès jut neki kevesebb....
A születendő baba nem az ő testvére, miatta apa kevésbé fogja szeretni...
Sajnos a cég, számlára utal kizárólag.
Ami e legszebb nem csak a bérem felét vonták, hanem a benzin hozzájárulásom 50%át is...
Kezdetnek vedd fel a kapcsolatot a végrehajtóval. Temrészeten a jogtalan összeg később visszaperelhető.
A megítélt láthatást megtagadni joga nincs, jelezd a gyámhatóságnál.
Feljelentés. Amúgy meg ha mész a gyerekért és nem adja oda, ott helyben az ajtóban kihívod a rendőrséget.
Aztán feljelented a gyámügyön. Egy jó kis pénzbüntetést kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!