Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Amikor haza jöttetek a kórházb...

Amikor haza jöttetek a kórházból magatoknak adtátok be a vérhígítót vagy a párotok? Esetleg mindennap elmentetek az orvoshoz?

Figyelt kérdés
Most vagyok 15. héten és az első terhességem után meg a munkám miatt is elég csúnyán viszeres lett a jobb vádlim. Mondta a védőnő hogy mivel valószinűleg most is császárral fogok szülni ezért kell kapjak majd vérhígítót nehogy trombózisom legyen. Én azt hittem hogy kapok valami gyógyszert bekapom és kész. De tegnap voltam nála megint és rákérdeztem és mondta hogy ez injekció amit majd otthon is kell majd beadnom. Teljesen frászt kaptam ettől hogy én itthon szurkáljam magam (amúgy is parázok a tűktől). Ti magatoknak adtátok vagy a párotok adta be? Mennyire volt fájdalmas? Vagy menjek le minden nap az orvoshoz? Nagyon félek kérlek mondjátok el a tapasztalataitokat Előre is köszönöm
2014. nov. 6. 15:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
En sem kaptam, pedig ket csaszarom volt. Csak a korhazban kaptam.
2015. jún. 29. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!