Mostanában kissé fenyeget a kölyök. Múltkor a metrón fölállt és fölém emelte az újságot, hogy most megüt. Azonnal lemondtam a programot, ahová igyekeztünk, bár kérlelt. Tegnap pénzt kért, és a nyakamra tette a kezét, félig viccesen. Mit tegyek?

Neha nem artott volna az anyai pofon anno ... Akar mennyire is durva, de egy gyereket nevelni kell. Nyilvan, nem agyon utni az evek soran, de ha megfelelo idoben nem vagy "resen", akkor ez lesz belole.
Mit tudsz tenni? Elmondani, hogy mit, miert nem lehet! Minek, mi lesz a kovetkezmenye.
Megvonhatod a penzt tole leckeztetes gyanant, de par napon belul tuti kiirod majd kerdesnek, hogy Moert lopott megy a fiam...?

Nincs semmi tekintélyed a fiad előtt.
Ez nem csak az apáknak jár, szóval ezen kelene dolgozni, miért nem tisztel.
Én is megvadultam anno, anyám sokszor le is kevert pár pofont, (másfél fejjel alacsonyabb volt nálam) el is költöztem bentlakásos suliba 14 éves koromban, de soha eszembe sem jutott ilyet csinálni.

Megmondanám, hogy nem vagyok a haverod, hanem anyád, aki etet,itat, szállást ruhát ad. Az erődet a sportban fitogtasd, és ha lehet elvinném sportolni, és lefoglalnám némi nehezebb házimunkával, a netezést meg korlátoznám.
Bevonnék nagyapát, nagybácsit, jóbarátot, hogy vigyék el egy egy férfi programra.
Mifelénk a srácok ilyentájt fát aprítanak (vidéken élünk), és roppant büszkék magukra, meg jót tesz a feszkónak a nehezebb munka.

amig vicces szinten marad szerintem nem kell felfújni, nem utott meg
kamasz, ennyi
legyél picit lazább
ezért lemondani programot, és hagyni hagy könyörögjön
te is egy kisgyerek szintjén állsz
38f

de ha zavar akkor beszéld ezt meg vele, hogy ez szerinted nem vicces, es kérd meg hogy ne csinálja
ha szeret, és szeret mert te vagy neki egyedül, akkor többet nem csinálja, csak normálisan kell vele beszélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!