Járt már úgy valaki, hogy elveszített egy kórházi leletet? Lehet tolni?
Kislányommal sok helyre kell járnunk, rengeteg lelete, orvosi szakvéleménye van.
Gyermekneurológiáról elküldték szemészetre, ahová holnap kell vinnem. Sehol sem találom azt a papírt, amit ott nyomtattak ki. Azon van miért kérik a vizsgálatot, ráadásul a neurológiai kontroll időpontja is azon van, és azt kérik el a lejelentkezéskor. Végignyálaztam az összes papírunkat, áttúrtam az összes táskámat, de sehol nem találom.
Pótolható?
persze, hogy pótolható. holnap menj le a gyerekorvoshoz, az a leggyorsabb, kérj beutalót szemészetre. mondj el mindent amire emlékszel...
hívd fel a neurológiát, megmondják mikor kell mennetek kontrollra
Pótolni lehet-e, nem tolni. :)
Felhívtam ma a gyerekorvosunkat. Beutaló nem kell a szemészetre, és azt mondta, hogy ott meg tudják nézni miért lett odaküldve, ugyanis ugyanaz a kórház. A doktornőnk megmondta mikor kell vinnem kontrollra is.
De azért jó lenne egy példányt szerezni, mert többször kérték már, hogy mutassam meg. Felhívtam a dévényes tornászunkat is ,hogy nem-e hagytam ott, mert neki is meg kellett mutatni, de nála sem maradt.
Elnyelte a föld!?
dehogy nyelte el, ott van a szemed előtt! :D
ha már nem kell, akkor fogod megtalálni, pl. a tükör előtti cipős szekrényen vagy a hűtőn :D
velem is van ilyen néha... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!