Különleges vagy szép fiú név?
Még csak tervezzük a 2. babát. Lány nevet már ki találtuk, de fiú nevek közül ötletünk sincs.
Elsö baba neve: Benett
Semmi képpen nem adnék ilyesmi neveket: Alehandro, Julio, Zsombor, Árpád.
( bocsánat, ha valakit megsértettem)
Mióta annak a felfuvalkodott majom Sebestyén Balázsnak így hívják a gyerekét, azóta szaporodtak el a Benett-ek az országban, ő maga mondta anno, amikor megszületett, hogy azelőtt 2 Benett volt csak az egész országban, amíg neki nem volt ilyen nevű fia... "United Colors of Benetton."
Na mindegy, hát igazából mi is passzolna hozzá? Kb. azok a nevek, amiket semmiképp se akarsz adni. : /
Balázs kicsit elvolt tévedve, mert jóval több Benett volt, mint 2.
Zerind?
van fogalmad egyáltalán arról, hogy hány éves a fiam? nem balázséktól vettem az ötletet!!!!
egyépként egy benettet sem ismerek rajta kívül. csak balázs kisfiáról tudom, hogy úgy hívják. Na mind1 szerintem nagyon szép név.
Berill.
Benik Balázs ralibajnok fiai: Benett és Berill.
Miért, hány éves a fiad?
Amúgy te is osztod az általad említett neveket, hogy miket nem akarnál adni, szóval ha egy ilyen kérdést felteszel, akkor fogadd el azt is, hogy esetleg pár embernek nem tetszik az általad választott név.
Leírtam a véleményem, hogy szerintem mik passzolnának hozzá, véleményt kértél, de fogadd el, hogy ezek mindig szubjektív dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!