Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Különleges vagy szép fiú név?

Különleges vagy szép fiú név?

Figyelt kérdés

Még csak tervezzük a 2. babát. Lány nevet már ki találtuk, de fiú nevek közül ötletünk sincs.

Elsö baba neve: Benett

Semmi képpen nem adnék ilyesmi neveket: Alehandro, Julio, Zsombor, Árpád.

( bocsánat, ha valakit megsértettem)

2014. okt. 31. 17:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
41%
Hát nekem nagyon nem tetszik a Benett, de nem akarlak megsérteni. Valami hasonló stílusú névben gondolkodnék a helyetekben: Kevin, Krisztofer, Toma, Belián, Bende, Brendon.
2014. okt. 31. 18:55
 12/35 anonim ***** válasza:
64%
Timon!
2014. okt. 31. 18:58
 13/35 anonim ***** válasza:
41%
Ábel.
2014. okt. 31. 19:01
 14/35 anonim ***** válasza:
69%

Mióta annak a felfuvalkodott majom Sebestyén Balázsnak így hívják a gyerekét, azóta szaporodtak el a Benett-ek az országban, ő maga mondta anno, amikor megszületett, hogy azelőtt 2 Benett volt csak az egész országban, amíg neki nem volt ilyen nevű fia... "United Colors of Benetton."

Na mindegy, hát igazából mi is passzolna hozzá? Kb. azok a nevek, amiket semmiképp se akarsz adni. : /

2014. okt. 31. 19:58
 15/35 anonim ***** válasza:
38%

Balázs kicsit elvolt tévedve, mert jóval több Benett volt, mint 2.

Zerind?

2014. okt. 31. 20:03
 16/35 A kérdező kommentje:

van fogalmad egyáltalán arról, hogy hány éves a fiam? nem balázséktól vettem az ötletet!!!!

egyépként egy benettet sem ismerek rajta kívül. csak balázs kisfiáról tudom, hogy úgy hívják. Na mind1 szerintem nagyon szép név.

2014. okt. 31. 20:07
 17/35 anonim ***** válasza:
52%

Berill.

Benik Balázs ralibajnok fiai: Benett és Berill.

2014. okt. 31. 20:11
 18/35 anonim ***** válasza:
52%
Utolsó vagyok, lánynevet írtam, bocs.
2014. okt. 31. 20:14
 19/35 A kérdező kommentje:
Mindenki szép neveket ír . Ki írom majd mindegyiket egy papírra, kiragasztom a hütöre és idönként kihúzzunk egyet. Az utolsó lesz a neve :) de van még idö
2014. okt. 31. 20:14
 20/35 anonim ***** válasza:
68%

Miért, hány éves a fiad?

Amúgy te is osztod az általad említett neveket, hogy miket nem akarnál adni, szóval ha egy ilyen kérdést felteszel, akkor fogadd el azt is, hogy esetleg pár embernek nem tetszik az általad választott név.

Leírtam a véleményem, hogy szerintem mik passzolnának hozzá, véleményt kértél, de fogadd el, hogy ezek mindig szubjektív dolgok!

2014. okt. 31. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!