Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Méhtükrözés során szövetmintát...

Méhtükrözés során szövetmintát vettek. Mennyit kell várni a babaprojektre?

Figyelt kérdés

A dokim azt mondta, hogy a tükrözés után csak azt az egy hónapot kell kihagyni, és a következőben már lehet próbálkozni.

A műtétet végző doki 6 hetet mondott.

A műtét után olyan gyógyszert kaptam, amitől 4 hétre rá fog megjönni az első mensesem.

Rá két hétre ovum lesz.

Ez összesen 6 hét.

Akkor a következő hónapban már próbálkozhatunk?

(Azért kérdem, mert anno volt egy missed ab.-om, ott is 6 hetet mondott az egyik orvos, viszont a másik orvos azt mondta, hogy a második menses után próbálkozzunk csak.)

35 évesek vagyunk, nincs baba még, csak 3 angyalka.

Már minden hónap várakozás sokat számít.

2014. okt. 30. 15:37
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem hallgass arra, akiben megbízol. Nyáron engem is műtöttek (igaz más miatt), de minden szobatársnőmnek mást mondtak ugyanarra a műtétre. Egyébként nálam a doki azt mondta, hogy az én esetemben 3 hónapot szokott ő mondani a kihagyásra, de rengeteg olyan esete volt, ahol a kontrollra már terhesen mentek a csajok. Ezekből sem lett semmi baj, de jobb, ha a méhnek van ideje a regenerálódásra. Ez a műtét nem volt fájdalmas? Mert én pl. éreztem mikor vagyok a "régi".
2014. okt. 30. 15:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat!

A műtétet altatásban végezték. Utána 3 napig barnás maszatolás volt, és ennyi.

A gyógyszert -bevallom- nem kezdtem el szedni, mert az olyan gyógyszer, ami akadályozza a peteérést, és számomra ez drasztikus belenyúlás a hormonháztartásomba. Hagyom, hadd jöjjön helyre magától. (Pont ma van peteérésem :)

Azt hiszem, a jövő héten beszélek a dokimmal, hogy így is egy hónapot mond-e, hogy vettek szövetmintát.

2014. okt. 30. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!