Mi az, amit utólag bánsz, hogy nem tettél meg a terhességed során?
14 hetes kismama vagyok. Egyik kedves ismerősöm azt tanácsolta, hogy minél több időt fordítsak magamra. Menjek moziba, színházba, csavarogjak és ha megtehetem, aludjak délig. Éppen most gondolkoztam ezen, és rádöbbentem, hogy mennyire igaza van. Itt lesz a kisbabám, és meg leszek kötve, legalábbis az elején biztos.
Én egy tipikus "hirtelen" ember vagyok, hirtelen kapok kedvet, szinte a semmiből egy-egy tevékenységhez, úgyhogy előre láthatólag ez fog nekem a legjobban hiányozni. Nem lesz nagyon: na most gyorsan ugorjunk el ide, nézzük meg ezt stb.
Rólam ennyit. :) Most Te jössz? Mi hiányzik nagyon- nagyon?
Nekem 5 éves a fiam már,de terhességem elejétöl már nem dolgoztam,és volt időm mindenre:))bár akkor vágytam már rá hogy 3an legyünk,de kiélveztem a terhességet:))
ezért is enm terveztünk még tesot,mert a fiam már elég önnálló,lesz időm ismét magamra ha tesoja lenne.Ugyanugy szeretném kiélvezni azt a 9 hónapot ha úgy adódik....
Én 17 hetes kismami vagyok, de mivel annyira rossz volt az első 13. hét, hogy csak aludni meg hányni tudtam, nem lesz utólag olyan érzésem, hogy kihagytam valamit :D
Még 3 hétig szeretnék dolgozni, utána gőzerővel elborítani magam a babás dolgokkal, hogy végre tényleg élvezzem a terhességet.
Egy utolso nyaralas v legalabb egy hosszu hetvege KETTESBEN a ferjemmel. Hazat ujitottunk fel, mire kesz lett, mar annyira a vegen jartam, hogy nem mertunk/tudtunk elmenni sehova.
Persze, ha rendesen osszelogisztikazzuk egy idobe egy helyre a ket nagymamat, akkor el tudunk menni most is, de ez mar nem ugyanaz a gondtalan felhotlen kikapcsolodas. Naponta hazatelefonalunk, remenykedunk benne h nem etetik oket halalra csokival es nem borul fel a nagy nehezen kialakitott napirend.
A masik, amit mar soha nem fogok tudni potolni, egy kismama-fotozas. Na azt nagyon banom, hogy nem csinaltattam szep kepeket fotossal.
Nyaralas kettesben es nehany profi foto a babavarasrol- ezeket nagyon banom! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!