Mennyi pénzetek maradt igy a honap végére? nekem nagyon kevés alig várom hogy kapjunk pénzt be kellene vásárolnom
Most 350e van a számlánkon..
Egyébként egy ideig munkanélküli votam általában elfogyott ahavi bevétel,de fél évi tartalékkal lettem álláskereső..
Sosem kell neznem,mhgybhő vége van-e vagy sem..
A hozzászólásokat olvasva szerencsénk van, pedig nem vagyunk pénzesek, szerényen élünk
Jelenleg 245ezer van a számlán de ebben a hónapban jöttem albérletbe igy azt is kifizettem, ezmellett ágyat és gardróbot vettem.Szóval nagyon túlköltekeztem a havi max keretet.
Régebben vezettem excelben a dolgokat, de mostmár lazítottam. Fizunapon félreteszem a pénzt mindenre. Igy nem kell idegeskednem , hogy valamire nincs.
A maradék pedig megy a párna alá.
21-es lepontozott vagyok..
Azóta született 3 gyerekem.. és még mindig minden hónap végén marad 3-4 havi tartalékunk minden kiadàsra, ha beütne ismét a krach
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!