Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzetek maradt igy a...

Mennyi pénzetek maradt igy a honap végére? nekem nagyon kevés alig várom hogy kapjunk pénzt be kellene vásárolnom

Figyelt kérdés
2014. okt. 30. 14:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Az elozo havi fizumbol jelenleg 150 ezer maradt(+ a ferjemnek nem tudom mennyi), nem is ertem, mert ebben a honapban nagyon sokat vasaroltam a nagy fiunknak is, meg a pocaklakonak is. Honap elejen azt hittem, sokkal kevesebb fog maradni.Na mindegy, orulok neki hogy ennyi maradt par nappal az ujabb fizu elott.
2014. okt. 30. 16:03
 12/21 anonim ***** válasza:
72%

Szerencsére nem gond a hónap vége, pedig egyedülálló édesanya vagyok, egyetlen kereső.

Minden számla befizetve, minden háztartási és ennivalókészlet feltöltve.

Holnap mi már kapunk fizetést (mindig hónap utolsó napján szoktunk), abból az az első dolgom, hogy még a hó utolsó napján teszek félre a megtakarítási számlára és a többit osztom be.

Ebben a hónapban még ügyesebb voltam, mint az előzőben, ebédidőben a pénztárcámban lévő 28 eFt-ot is befizettem a megtakarításira, így kb. 1.800 Ft készpénz van nálam, de ma nem terveztem vásárlást.

Nekem sokat segít az, hogy a bevételeimet és a kiadásaimat időrendben vezetem egy excelben- mert jobban átlátom a költéseket, gazdálkodást- és lehet, hogy csak az "időzítéssel" van baj nálad is.

A számlákat mindig pontosan azon a napon utalom, amikor a befizetési határidő van, egy nappal sem korábban (természetesen már korábban felteszem a netbankban az utalások közé és gondoskodom a fedezetéről)- de pl. ilyen apróságokon is múlhat, hogy pl. 10-én kapsz fizetést és a 31-ei lejáratú számlád is már 15.-én be van fizetve :)

Jó, hosszú távon nem oldja meg a gondjaidat ez az átcsoportosítás, de fontos lehet.

Nézz szét a háztartásban is- a legtöbb helyen azért nem szokott kongani a hűtő az ürességtől, akad egy csomag tészta vagy rizs a kamrában- ezekkel még lehet kezdeni valamit.

Ha többet szeretnék takarékoskodni (és alkalmazottként a bevételem ugye fix), akkor azon szokta elgondolkodni, hogy:

- van-e valami, amivel racionalizálhatom a költségeket

- van-e olyan beszerzés, amit tudok egy picit eltolni

- van-e olyan lehetőség, amivel egy kis plusz pénzhez tudnok jutni

Hosszútávon egyébként elegendő a bevételetek a kiadásaitokra? Vagyis csak most szorultatok meg vagy ez sajnos rendszeresen így szokott lenni?

Próbáld megkeresni az okokat.

2014. okt. 30. 16:08
 13/21 anonim ***** válasza:
70%

Elózó válaszoló vagyok.

Hát köszönöm a rosszindulatú lepontozást.

Most az a baj, hogy be tudom osztani a pénzt?

Vagy mi alapján megy a lepontozás?

Szerintem normális, hasznos választ írtam és a kérdésre válaszoltam. Kinek fáj az, hogy maradt pénzem?

Döbbenet, hogy már azt is le kell húzni, aki normálisan él.

2014. okt. 30. 16:25
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Nyugi, az is le lett pontozva, akinek semmi nem maradt. :) Tökmindegy, hogy 200000 vagy 2000, hiába válaszolsz a kérdésre valakinek úgysem tetszik. Én az első voltam, az is ugyanúgy le van pontozva, de különösebben nem érdekel, amíg a kérdésre válaszolok.
2014. okt. 30. 16:29
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
28500Ft van a pénztárcámban, és ötvenezer forint a számlán, legközelebb 4.-én érkezik meg a fizetés. 3 pici gyermek van 1 kereső!
2014. okt. 30. 18:02
 16/21 anonim ***** válasza:
18%
350 $ ar van szamlan kp back olyan 1800 $ at korul ennyi van jovohet csutortokig akkor ujra less fizu
2014. okt. 30. 18:36
 17/21 anonim ***** válasza:
1.500 Ft...
2014. okt. 30. 19:41
 18/21 anonim ***** válasza:
29%
Kezdem kellemetlenül érezni magam....ma kb. 25 ezret költöttem(drogéria,élelmiszer bolt,egészségbolt)holnap tankolok(kb. 20 ezer ft),és ettől függetlenül még marad készpénzem,és a számlámon is van(6 számjegyű összeg).3 gyerekünk van.Én csak az sms-ből tudom,hogy megérkeznek a juttatások....
2014. okt. 31. 00:01
 19/21 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

direkt nem pontozgattam

2014. okt. 31. 17:16
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
vajon ki pontozott le ? meg miert ? mar az is baj ha valakinek van penze? hmm...nem ertem komolyan az embereket utolso elotti elotti voltam
2014. nov. 2. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!