Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tisztaban van ezzel mostansag...

Tisztaban van ezzel mostansag valaki?

Figyelt kérdés
Megtudja valaki mondani hogy hol es hogy kb mennyibe kerul a terhessegi eszt fajtankent?hol erdemes venni patika vagy drogeria?melyik a legolcsobb es legdragabb?elore is koszonom

2014. okt. 30. 07:41
 1/5 anonim ***** válasza:

lehet kapni már kb 500 Ft-tól, a legdrágább is kb 2-3000 Ft lehet. én nem venném meg a helyedben a legolcsóbbat, középkategóriásat használtam mindig (kb 1000 Ft-osat), nem is tévedtek soha. márkát nem tudok írni, rengeteg van.

gyógyszertárban, rossmannban, dm-ben, tescóban, drogériákban lehet kapni.

2014. okt. 30. 07:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Én világ életemben a legolcsóbbat vettem,vagy egy kicsivel drágábbat,de 1000 ft-ot soha nem költöttem rájuk. Ha normálisan tesztel az ember,nem sieti el,és megvárja legalább azt,hogy a mensije késsen,még reggeli vizelet sem szükséges,akár mikor kimutatta nekem is,hogy jönnek a gyerekek. Tegnap vettem én is gyógyszertárban 610 ft-ér egyet. 3 napja késik,de még várok vele 1-2 napot.
2014. okt. 30. 08:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a Tescoban vettem az x-epil tesztet két darabos asszem olyan 800ft. Megbízható teszt az első fiamnál is nemvárt napján pozitív lett és most a kistesónál is.
2014. okt. 30. 08:23
 4/5 anonim ***** válasza:
DM-ben elég sokszor akciós a 2 db-os xepil teszt. 400 forint körül van. Nekem bevált.
2014. okt. 30. 08:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Én mindig vaterás teszteket vettem, tán 60 ft körül van darabja, nem emlékszem pontosan.

A 10. DPO-n már halvány pozitív lett.

2014. okt. 30. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!