Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan szülő aki a saját...

Van olyan szülő aki a saját nevét vagy egy nem mostan divatos nevet adott a gyerekének?

Figyelt kérdés
Pl.Mária,Margit,Krisztina,Szilvia,Zsuzsanna,Anna,János,Tamás,József stb.
2014. okt. 29. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fiunk nagyapja után második névnek kapta az Istvánt, de azt nem használjuk.

A következő gyerek viszont lehet, hogy Erzsébet lesz félig dédnagymamám után, félig meg azért, mert nekünk tetszik.

A saját nevem tetszik, de nem adnám a lányomnak, nekem női ágon valamiért ez furcsa. Férjem 45 éves, és a neve most divatnév, a születésekor nagyon ritka volt. Szívesen adtam volna a fiunknak, nekem már évek óta az egyik kedvenc nevem volt, de ő sem akarta, hogy ugyanaz legyen a nevük.

2014. okt. 29. 20:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Három lányom van: Veronika, Julianna és Magdolna, szóval én szerintem bőven kimerítem a kérdéskört. :) De az ismeretségi körömben is előfordul Bécike, Terike, Jancsika.
2014. okt. 31. 10:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó legalább adtál volna mindegyiknek régies nevet. veronika gyünyörű, képzelheted milyen rosszul fogja majd érezni magát a másik kettő, hogy nekik ilyen nevük van...
2014. dec. 26. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!