Bölcsis, ovis fotózásra milyen ruhát adtok kisfiúra?
A lányomnak mindig olyan könnyen találtunk ruhát.De hát egy fiúnak nincs olyan sok variáció. :( Most novemberben lesz a bölcsiben fotózás,nagy a dilemmám. :D
Szerintetek egy ilyen nadrág valamilyen inggel?Nem feltétlen erre a színre gondoltam,csak a fazon a lényeg.
tényleg nem kell túlbonyolítani. úgy öltöztesd ahogy ünnepekkor, szülinapokkor, karácsonykor, vagy mikor vendégségbe mentek...
én tavaly egy kordnadrágot adtam rá, és egy olyan hosszúujjú pólót ami galléros, és olyan a mintája mint ha egy mellény lenne rajta :)
tavaly előtt pedig valamelyik barom kitalálta, hogy farsangkor legyen a fotózás, így abban az évben kalóz volt :/
Egy szebb nadrág, pl kord vagy farmer, ami még nem kopott, és egy nem fehér, sportos ing, például kockás. Bár nekem lányom van, de ha fiam lenne, ezt adnám rá. Nekem nem tetszik, amikor a gyerekeket felnőtt ruhák kicsinyített másába bújtatják.
Nekem tetszik a belinkelt nadrág, nem tudom, a fiad be tudja-e már gombolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!