Tgyáshoz a munkahelyem olyan "jól" kitöltötte a papírjaim, hogy küldtek egy levelet hogy pótoljak pár papírt. Ez megtörtént! Ilyenkor is elbírálnak és 22nap mulva utalnak? Vagy ilyenkor nem kell kivárni a 22napot hanem egyből utalnak?
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítségeteket2010. jan. 25. 17:24
1/5 anonim válasza:
Neked kellett volna a papírokat kitöltve, a hozzá kellő papírokkal együtt bevinni, és úgy intézik ők tovább a többit. Én is Tb kifizetőhelyen dolgoztam,és nekem kellett kitöltenem mindent hozzá és bevinni a baba irataival együtt, addig szóba sem álltak velem.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem elküldött minden papírt a munkahelyem az oepnek..csak 1 papirt lehagytak:S
Egyébként megkérdeztük hogy én elintézhetem-e személyesen..és azt mondták nem..(oepnél)
2010. jan. 25. 17:53
3/5 anonim válasza:
Előfordul az ilyen. Ha kifizetőhely lenne a munkahelyed, akkor ők utalnának. Én 22 napról még nem hallottam.
Add le minél előbb a kért papírokat, az a tuti.
4/5 A kérdező kommentje:
Már leadtam, most marad a várakozás...
Egyébként novemberben szültem..azóta még nem kaptam pénzt...vicces:S:S és ezt mindmind a munkahelyemnek köszönhetem:(:(
2010. jan. 25. 18:46
5/5 anonim válasza:
Szia! Én is hasonlóan jártam, mint Te! Szept. 6-án adtam fel az igénylést, 1 hónap múlva írtak, hogy pótoljam a hiányt...ez másnap megtörtént. Mégis csak november elején kaptam meg a nekem járó pénzt, igaz visszamenőleg egy összegben..Ja! és csak azután, hogy felhívtam őket telefonon...az ügyintéző azt mondta először, hogy már utalt...amikor mondtam, hogy én nem kaptam meg...össze-vissza hablatyolt vmi rendszerhibáról. Érdekes módon 2 nap múlva a kártyámon volt a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!