Befolyásolt a döntésben, hogy mikor szeretnétek babát, hogy a körülöttetek lévők (pl. közeli barátnők) szülők-e már vagy akarnak-e babát?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 12:47
1/5 anonim válasza:
Mi koze ahhoz h mas akar'e babat? Engem nem befolyasolt. Az h szulok akarjak-e, na az erdekelt a legkevesbe. Bnok se befolyasoltak ebbol a szempontbol.
3/5 anonim válasza:
igen, azt akartam h nekem legyen legelobb :))) persze csak megfelelo hatterrel. Gondolom nem erre gondoltal de engem epp az motivalt hogy masnak még nincs (28N)
5/5 Julie S válasza:
Nem. Es kicsit sajnalom is, hogy egyik baratnomnel sincs meg gyerek. Ettol persze nem vartam volna meg eveket, mert 30 eves korom elott szerettem volna elso babat (29 eves koromban lett is). Volt is egy baratnom, akivel megszakadt a gyerek miatt a kapcsolat, mert o nem szereti a gyerekeket es a fejemhez vagta, hogy nekem is minek kellett. Innentol en nem eroltettem a jopofizast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!