26 évesen valòban korai a gyermekvállalás? Mit gondoltok?
nem azzal kell foglalkozni, hogy más mit gondol arról, hogy te mikor szülsz. ez te és a párod döntése kell, hogy legyen, és ha ti úgy érzitek akár 20 akár 26 akár 35 évesen, hogy most vagytok készen rá, akkor senki véleménye ne érdekeljen. természetesen a test regenerálódása szempontjából az a jobb minél fiatalabban szül valaki, de ha nem kész rá, akkor csak boldogtalanság lesz a vége.
én 24 évesen szültem, de sokkal fiatalabbnak tűnök általában 19-20-nak saccolnak, emiatt kaptam már fura arcokat a fiammal, sőt múltkor a postás szült be, hogy baba van, ilyen fiatalon?? de nem érdekel, mindene meg van, boldog családban nő fel és engem csak ez érdekel.
Nem korai, szerintem teljesen átlag kor.
Nekem korai lett volna még, most már (28) vállalnám, csak anyagilag szeretnénk egyenesbe jönni végre. De hirtelen két anyukát is tudok, akik pont 26 évesen vállaltak gyereket, mindkettő nagyon szeretett volna már, nekik tuti nem volt korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!