Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már, hogy dührohamot...

Volt már, hogy dührohamot kaptatok vagy sírtatok vagy fizikailag rosszul lettetek vagy bepisiltetek vagy bekakiltatok vagy veszekedtetek gyerek előtt? (Saját gyerek előtt főképp)

Figyelt kérdés
Hogyan reagált rá, utána hogyan hatott a viselkedésére és megbeszéltétek vele? Ha igen, hogyan?

2014. okt. 22. 23:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
kerdezo, hany eves vagy?
2014. okt. 23. 13:23
 12/18 A kérdező kommentje:
26/ L, de ez miért fontos?
2014. okt. 23. 13:30
 13/18 anonim ***** válasza:

Enyhébb és durvább dührohamot már váltott ki belőlem a 3 éves fiam, amikor dackorszakos volt.

Szoktunk veszekedni,ill.inkább vitatkozni a férjemmel a 3 gyerek előtt, de a harmónia jellemzőbb.

Voltam már rosszul előttük:vesegörcs, hányós vírus.

Amúgy mindig megbeszéljük, mi miért történik.

Bepisilés, bekakilás? Nem volt.

2014. okt. 23. 14:12
 14/18 anonim ***** válasza:
A bepisilés,bekakilás az felnőtt korban komoly betegség ilyen nem volt szerencsére,nem is értem hogy lehetne, volt hogy annyira ideges voltam és kétségbeesett,hogy sírtam esetleg remegtem de ez nem a gyerek miatt volt,pedig nem vagyok türelmes típus.
2014. okt. 23. 15:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Epilepsziás rohamom volt, amikor 3 éves volt a lányom.

Ő ment ki az apjához, hogy anyának mi baja van.

Sokat beszélgetett vele, mire megnyugodott.

Dühöngtem is előtte, meg sírtam is. Mindig megmagyaráztuk neki, hogy mi miért, úgyhogy nem rémült meg tőle.

2014. okt. 23. 15:31
 16/18 A kérdező kommentje:

Én eléggé érzékeny ember vagyok, gyakran sírok. Valami betegség szerű miatt az elmúlt években sokszor kapok dührohamot és sokszor leszek fizikailag rosszul. Orvos kezel vele. De lehet gyerekem.

Csak nem tudom ezt hogy élné meg a gyerek. Nagyon szeretnék... Kislány, kisfiú? Mindegy csak egészséges és boldog legyen!

Nem tudom, olvasom a válaszokat és látom mindenkinél más- lehet ez függ attól is, ti hogyan kezelitek az ő dührohaimait, rosszulléteit, stb?

2014. okt. 23. 15:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Decemberben lesz 8, fiú.A kezemet a szám előtt tartva öklendezni látott, most jön a kistesó. Fizikailag rosszul lettem, felhúztam magam valamin, begörcsöltem. Csak annyit észlelt, hogy le kellett feküdnöm. Dühös is voltam rá az iskolai magatartása miatt pl. Sőt elszakad a cérna ha reggel késésbrn vagyunk, ő meg szöszmöszöl. Férjemmel is veszkedtünk már előtte, ^66
2014. okt. 23. 23:20
 18/18 anonim ***** válasza:
3, azóta mi újság?
2020. szept. 29. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!