Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez még normális vagy menjek...

Ez még normális vagy menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
4 hós lesz 30án a második kisfiam. Szoptattam, 3 hetes korától 3 hós korái tápszerrel pótolva. 6 hetes kontrollon a doki fwlírta az Azaliat. Nem volt vele gondom. Viszont a mensim már 2x megjött szept 19én és okt 12én, 21 napra. Szülés előtt 32-35 napos volt a ciklusom és 5 napig tartott. Most viszont 6-7 napig tart, kevés van az eddigi sok helyett és elhúzódó nagyon. A mostani talán 2 napja ért véget de még mindig nem színtelen a folyásom. A gyógyszert kb 1.5 hete nem szedem. Ez normális és majd rendeződik vagy menjek dokihoz?
2014. okt. 20. 23:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!