Mit tegyek ha picim felcseréli a nappalt az éjszakával?
Az én kisfiam is felcserélte. Hasfájós volt, és az éjszakát végig sírta a nappalt pedig végig aludta. Nem volt tápszeres baba. Szoptattam sokáig. De hiába minden "csodaszer", nem volt jó semmi, csak a cici nyugtatta meg, és a masszázs. De aztán betöltötte a 6.hónapját, és mintha kicserélték volna. Sajnos nem tudom, hogy mit tudnál tenni, mert nem vagy könnyű helyzetben. Mióta alszik így?
Esetleg a védőnőtök nem tud valami jót tanácsolni?
Sok sikert!
hello
sajnos a kislányom nekem is ezt csinálja kb. 5 hetes kora óta, egyre később és később alszik el, mostanában már előfordult, hogy hajnali kettőig fent van és kb. 11-12-ig alszik, csak enni kel fel, tehát szépen beállt nála, hogy folyamatosan alszik 10-12 órát, csak rossz napszakban
nekem ajánlották a viburcol kúpot alvás beállításra is, de nem tudom hogy egy ilyen pici babánál (aki még nem fogzik) lehet-e alkalmazni, egyszer adtam neki, akkor aludt este 10h-tól
próbálom nappal én is ébren tartani, napi több órát sétálok vele az utcán, hogy levegőn legyen, bár ezeket is végigalussza, semmi nem hatásos, többen azzal bíztatnak, hogy majd be áll ez magától :( persze de már 2,5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!