SOS! Lázmerő nélkül hogy tudok lázat mérni?
Figyelt kérdés
Most kölröztünk és nem találom a lázméröt! A kisfiam homlokát kicsit melegnek érzem. Nem tudok senkitöl sem kérni. Máshogy nem tudok neki lázat mérni?#Lázmerés
2014. okt. 16. 15:41
1/12 anonim válasza:
Nem. A legközelebbi patikában, nagyáruházban, drogériában kapható.
2/12 A kérdező kommentje:
Falun vagyok
2014. okt. 16. 15:47
3/12 anonim válasza:
Szerintem ha kérsz valamelyik szomszédtól biztos fognak adni. Ha új szomszédom lenne és ilyen problémával csengetne be, biztos segítenék neki.
4/12 anonim válasza:
szomszéd,ügyelet,vagy borogasd,ha lázas lemegy neki ha nem,akkor sem lesz baja a borogatástól:)
5/12 A kérdező kommentje:
Nurofent adtam neki. Nem ismerek itt senkit nem megyek át kéregetni :/
2014. okt. 16. 16:02
6/12 anonim válasza:
Ez nem kéregetés. A gyermeked érdeke, hogy megmérd a lázát. Nem tudom ezen mi a szégyellni való. Azért ilyennel kapcsolatban az emberek segítőkészek.
7/12 anonim válasza:
Ha a gyerekemről van szó átmennék, én nem egyszer jártam úgy,hogy nagyon melegnek éreztem, biztos voltam benne,hogy kell lázcsillapító,de megmértem előtte,és csak hőemelkedése volt, tehát feleslegesen adtam volna be!
8/12 anonim válasza:
Nem pénzt vagy kaját kunyerálsz!!!! Csak egy lázmérő kell, kb 10 percre, amit egyből vissza is tudsz vinni. Ez nem kéregetés! Ilyen helyzetben segítenni szoktak az emberek.
9/12 anonim válasza:
Gyógyszert adni esetleg feleslegesen nem tartod problémásnak, de kölcsön kérni egy lázmérőt igen??
Egyébként patika falun is van általában.
10/12 A kérdező kommentje:
Figyu mondom h nincs patika nemár h te jobban tudd!
Köszi a válaszokat
2014. okt. 16. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!