Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy lehet lázmérő nélkül...

Hogy lehet lázmérő nélkül lázat mérni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy pontos értéket anélkül nem lehet megállapítani, de van valami módszer, hogy legalább azt tudjam, hogy magas-e? A homlok fogdosásból nem igazán tudom eldönteni.
2011. jan. 3. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Más nem igazán jut eszembe, mint az, hogy összehasonlítod más ember homlokával a tiédet :S
2011. jan. 3. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyet mégis hogy képzelsz el hogy a hőemelkedést meg lehet állapítani hőnérő nélkül?
2011. jan. 3. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:
7%
Az ajkat kell ajakkal megérinteni. Ha meleg, akkor lázas az illető.
2011. jan. 3. 17:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha magas, azt érzi mindenki homlokfogdosásból is szerintem:)
2011. jan. 3. 17:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kedves második válaszoló. Nem akartalak felzaklatni a kérdésemmel, de tudom hogy vannak olyan népi módszerek, amikkel meg lehet állapítani, mint például az, hogy ha a hüvelyk és mutatóujjaddal össze csíped az orrnyerged felső részét és becsukod a szemet, akkor ha magas a lázad szédülni kezdesz. Ilyenekre gondoltam. Ha nem ismersz ilyeneket, akkor ne válaszolj.
2011. jan. 3. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Ha én lázas vagyok vagy csak hőemelkedésem van akkor úgy érzem mintha be lennék rúgva egy picit és gyorsan ver a szívem.
2011. jan. 27. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem kipirosodik az arcom a hőemelkedéstől. onnan azonnal tudom, hogy baj van..
2012. máj. 19. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!