Szerintetek melyik építő lenne jobb? Lényeges hogy puha vagy kemény? 20 hónapos kislánynak lenne.
szerintem hülyeség a puha :)
most komolyan, mit csinál a keménnyel amitől veszélyes lenne??? :) 20 hónapos, nem érdemes már kevésbé bővíthetőt venni és nem is kisbaba, hogy puha kelljen :)
márkát döntsétek el, mega block vagy lego duplo, és akkor azt évekig gyűjteni.
enyém 5 éves, mi duplot választottuk, igaz már nem kap, de szép készlete van amiből már bármit tud építeni és szereti is. mi azért döntöttünk a lego mellett mert ezt a rendes, kicsi legoval is össze tudja építeni és jó döntés volt, mert tényleg játszik mindkét szettel egyszerre :)
így hatalmas várakat tud építeni, mondjuk a megablocks meg olcsóbb, abból nyilván többet tud venni ugyan azon az áron, szóval meggondolandó. de ez az a játék ami nagyon hosszú távú befektetés, szóval érdemes ezekre odafigyelni :)
Nahát ilyenekre nem is gondoltam, hogy bővítés. De jó, hogy írtad!
Akkor e szerint nézegetek. És passzolom az illatos, puha építőt.
O.o
Most jut eszembe, hogy a játszóházban itt a falunkba is illatos van és minden gyerek eszi, pont az illata és a puhasága miatt.
Mi a különbség a kettő között, hogy a Duplora azt írod, tovább tud vele játszani? A Mega Blocks-sal mi a baj?
(Nagyon nem vagyok jártas és érdekelne minden)
Nekünk volt illetve van mindkettő.
Duplóból mint írtam lehet építeni pl házat, vagy valami ahhoz hasonlót :) van ablak hozzá, mármint persze függ milyen készletet veszel. Kisebbek a kockák mint a megablocknak. Legalábbis ami nekünk van az jóval nagyobb mint a dupló kocka.
A megablockot úgy emlékszem kb 10 hósan kapta, szerette pakolni egymásra a kockákat, építettünk belőle tornyot. Aztán 1,5 évesen kapott duplót, azóta a megablock nem kell neki, a duplóval meg szívesen játszik. Van alap hozzá, tudod az a zöld színű amire lehet építeni, így jobb is, mint a megablock amihez nincs, bár nem tudom amúgy lehet-e kapni valahol hozzá.
Szóval én 20 hósnak már duplót vennék.
Nem pont ez volt a csomagolása de ilyen megablockunk van
Szóval ez magasabb a duplónál, így tényleg arra jó, hogy tornyot építs belőle.
Az egyik válaszoló voltam aki a duplót javasolta :)
MegaBloksból is ezer féle kiegészítőt lehet venni, nem csak az építőkockák léteznek belőle. Nekünk van kalózhajónk, tűzoltóságunk, kastélyunk. A MB-ból is létezik kisebb elem, ahhoz van alap, amire lehet építeni, annak is zöld, asszem 3 éves kortól. Mi biztosan előbb vettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!