Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha még mindig...

Mit csináljak, ha még mindig csak kislányra vágyom?

Figyelt kérdés

Ez mindigis így volt, gyerekkoromban is csak kislány babával játszottam, mindig is csak kislányt szerettem volna. Dolgoztam bölcsiben is, persze, ugyanúgy elláttam a kisfiúkat is, de csak a kislányokat szerettem. Azt tanácsolták sokan, hogy várjak még a gyerekvállalással, mert amíg így gondolom, addig gyerekes vagyok hozzá és inkább ne legyen. De csak telnek az évek, már 27 vagyok, 4 éve férjnél, és nagyon szeretnék már kisbabát. De ha arra gondolok, hogy fiú lesz, görcsbe rándul a gyomrom.

Mit csináljak? Ne is vágjak bele soha?

2014. okt. 10. 11:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

A Kérdező is úgy fogalmazott,hogy idézem...

"De ha arra gondolok, hogy fiú lesz, görcsbe rándul a gyomrom."

Na nekem nem:)

2014. okt. 10. 12:33
 12/15 anonim ***** válasza:
61%

Hasonlóképpen voltam, mint te. Nagyon kislányt akartam, kislány korom óta ...:) (nálunk van egy nemi öröklődéssel kapcsolatos egészségügyi vonal is, de ebbe nem megyek bele, mert téged nem érint, és ettől függetlenül is lányos beállítottságú voltam) Kipróbáltuk a praktikákat, hogy lehetőleg kislány foganjon.

Most 28 hetes kismama vagyok, természetesen egy kisfiúval a pocakomban... :)

Először megrémültünk, amiatt hogy egészséges-e. Viszont amikor kizárták a rendellenesség lehetőségét egy szempillantás műve volt, hogy áthangolódjak. Most már annyira kisfiúban gondolkodom, hogy számomra is hihetetlen. Meg sem nézem a rózsaszín fodros holmikat, rögtön a vagány kiscsávós cuccokat keresi a szemem :) Emiatt ne hagyd ki ezt a csodálatos dolgot az életedből, hidd el hogy ennek nem lesz jelentősége ha megfogant a pici.

2014. okt. 10. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Hmm, én elsőre nagyon-nagyon fiút szerettem volna, és lányom lett. Majd másodjára előjött a gondolat, hogy most kisfiam lehet, de ő is lány.....Hát, az elsőből kiindulva jól felkötöm amit kell és fölneveljük őket. Már csak abban az egyben bízom, hogy a harmadik fiú..ha nem, akkor pofára esek és ennyi :)
2014. okt. 10. 16:47
 14/15 anonim ***** válasza:
61%
Dehogynem vág bele,hidd el ha már terhes vagy,és ki is derül,hogy fiú nem fog már érdekelni,hogy nem lány a lényeg az lesz,hogy minél hamarabb a karodba vehesd az egészséges kisfiad,és legfeljebb majd utána nagyon vágysz ara,hogy a 2. mindenképpen kislány legyen.Nálam ez fiúval volt,el sem tudtam képzelni,hogy az első gyerekem ne egy fiú legyen,a családban a fiúk vannak többségben,és mindenképpen fiúra vágytam,mikor a doki az Uhn először lányt mondott görcsbe is rándult a gyomrom,aztán kiderült,hogy kisfiú mégis.Madarat lehetett volna velem fogatni,ma is nagyon örülök,hogy fiú lett,de most már nem vágyom több fiúra,nagyon-nagyon szeretném ha majd lesz testvére kislány legyen,szerelmes vagyok a lány babaruhákba,teljesen ráálltam a lányos dolgokra és nagyon bízom benne,hogy lesz egy kislányom.
2014. okt. 10. 19:58
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen egyetertek veled -le is lehet pontozni nyugodtan-. Ugyanigy voltam,mint te. A ferjemmel 10 honap utan hoztuk ossze a babankat. Az elejetol megvoltam gyozodve,hogy kislany. Majd a 13. Heten kukacot villantott.onnantol tudtuk,hogy bizony kisfiu. Szegyellem most is,de 2 hetig sirtam,hogy nem kislany. a ferjem is kislanyra vagyott. Es igen,ez az erzes vegig kiserte a terhessegem. Nagyon szerettem mar a pocakban is a kisfiam,de a gondolat nem mult el. Most 11 hos,imadom, nem cserelnem el egy csajsziert sem.de attol meg ott az ur bennem,hogy nincs kislanyunk.
2014. okt. 11. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!