Mit csináljak, ha még mindig csak kislányra vágyom?
Ez mindigis így volt, gyerekkoromban is csak kislány babával játszottam, mindig is csak kislányt szerettem volna. Dolgoztam bölcsiben is, persze, ugyanúgy elláttam a kisfiúkat is, de csak a kislányokat szerettem. Azt tanácsolták sokan, hogy várjak még a gyerekvállalással, mert amíg így gondolom, addig gyerekes vagyok hozzá és inkább ne legyen. De csak telnek az évek, már 27 vagyok, 4 éve férjnél, és nagyon szeretnék már kisbabát. De ha arra gondolok, hogy fiú lesz, görcsbe rándul a gyomrom.
Mit csináljak? Ne is vágjak bele soha?
A Kérdező is úgy fogalmazott,hogy idézem...
"De ha arra gondolok, hogy fiú lesz, görcsbe rándul a gyomrom."
Na nekem nem:)
Hasonlóképpen voltam, mint te. Nagyon kislányt akartam, kislány korom óta ...:) (nálunk van egy nemi öröklődéssel kapcsolatos egészségügyi vonal is, de ebbe nem megyek bele, mert téged nem érint, és ettől függetlenül is lányos beállítottságú voltam) Kipróbáltuk a praktikákat, hogy lehetőleg kislány foganjon.
Most 28 hetes kismama vagyok, természetesen egy kisfiúval a pocakomban... :)
Először megrémültünk, amiatt hogy egészséges-e. Viszont amikor kizárták a rendellenesség lehetőségét egy szempillantás műve volt, hogy áthangolódjak. Most már annyira kisfiúban gondolkodom, hogy számomra is hihetetlen. Meg sem nézem a rózsaszín fodros holmikat, rögtön a vagány kiscsávós cuccokat keresi a szemem :) Emiatt ne hagyd ki ezt a csodálatos dolgot az életedből, hidd el hogy ennek nem lesz jelentősége ha megfogant a pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!