Olyan rohadtul elegem van az egészből,1 éves és csak üvölt. Komolyan úgy érzem, kiugrok az ablakon! Hogy vezetitek le a stresszt?
De őszintén mit vársz egy fáradt egy éves kisgyerektől? Foglald le valamivel! Én tök normálisan irtam! Le kell nyugodni venni egy mély levegőt es mosollyal az arcodon játszani a gyerekkel! Ha ideges vagy a gyerek megerzi..
A szuperanya....
Az én lányom 21 hónapos, az éjjel 12x kelt fel!!! 20 percenként, semmit sem aludtam. Feszülten, álmosan, idegesen ébredtem. Szóltam is a férjemnek, hogy most övé a gyerek én pedig megyek és sétálok, vásárolok egyet a városban. Tudom, hogy baromi nehéz, nekem is.
Nem tudnád esetleg ilyenkor pár órára babysitterre bízni, vagy CsaNába vinni? Sok erőt és kitartást neked!
jaj ne izgulj neki sem tökéletes és neh azt hidd h szuperanya, a legtöbb ilyen csak nem mond igazat, na meg persze van segítsége, meg nem reggeltől estig dolgozik a párja! Hidd el senkinek sem tökéletes az anyaság! De ha rossz azt meg csak letagadják, nehéz bevallani h vmi nem tökéletes!
Elmentek játszótérre, hintát lehet élvezné, zene, labdázás (persze puha labdával)
Nekem is vannak mélypontok, 9 hónapja nem aludtam ki magam egyszer sem, 4-8 alkalommal kel a lányunk minden éjszaka. Mikor elszakad a cérna én berakom a babát a kiságyba vagy a "kuckójába" és földöz csapok valamit, lehetőleg valami gumit, hogy halk legyen. Kell a feszültséglevezetés, ne szégyeldd, én sem tudom senkire rábízni, mert annyira anyás (meg nem is tolongnak a jelentkezők), néha még wc-re is vinnem kell magammal.
Esetleg kapcsolj be neki egy mesét, nekünk beválik, ha már muszáj ennem vagy végre megfésülködnék. Kitartást, néha össze lehet kicsit omlani!
nekem is van türelmem a gyerekhez...mert vagyok olyan szivtelen és 3 párnát teszek a fejemre igy annyira letompul az orditás, hogy tudok aludni. a páromat meg mellettem abszolut nem azvarja, hogy ordit a gyerek. :DD
felkelek hozzá 1-2szer, nem éhes, nem szomjas, nem beteg...csak szimplán nem akar aludni, oké, orditson, ö is kibirja meg én is.
Húúú gondoltam h tényleg hirtelen egyedül leszel a gyerekkel húú még terhes is vagy és még a férjed sincs otthon.. tényleg szuper anya vagy...
Nem hiszem el h te vidáman játszol a gyerekkel amikor rosszul alszik és egész nap hisztis és csak sír, hisztizik, kizártnak tartom h te ekkor is fülig érő szájjal mosolyogsz és próbálod elterelni a figyelmét!
Nekem is van türelmem a gyerekemhez, ha fent van kell neki h mellette legyek és vele foglalkozzak, de mikor reggeltől délutánig hiszti van akkor igenis már kezd elfogyni a türelmem, és akkor hazaér a párom ás átadom neki ő foglalkozik vele én meg kicsit feltöltődhetek! Attól függetlenül h néha van h elfogy a türelmem, nagyon szeretem. Én őszintén be tudom vallani h nem minden tökéletes, de ettől még szeretek az anyukája lenni, szeretek vele lenni, örülök h anya lehetek, de igenis vannak nehéz pillanatok, de van apukája is így én elvárom h ő is foglalkozzon vele, igaz nem fizikai munkát végez a párom kifejezetten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!