Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Erös dohányos, napi másfél...

Erös dohányos, napi másfél doboz, kismamák anyukák hogy sikerült leraknotok a cigit, és mikor?

Figyelt kérdés
Nem vagyok terhes,csak tervezzük.de ugy érzem gyenge vagyok hogy letegyem.
2014. okt. 8. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
A próbálkozó hónapunk előtti hónapban raktam le.Kihúztam ameddig tudtam,mert nagyon erős dohányos voltam,éppen azért is akartam letenni,mert nálam nem volt megállás,egész nap csak bagóztam volna,és ha napi 3-4 szál nem is káros a magzatra (szerintem amúgy igen) de én biztos nem tudtam volna napi 1 doboznál lentebb vinni.Egyébként előtte is megpróbáltam lerakni,de nem ment,mert pánikrohamot kaptam,remegtem,nagyon rossz volt.Akkor sírtam is,hogy ez nem fog menni.Rá következő hónapban aztán úgy döntöttem megpróbálom még egyszer.Reggel 8-kor elszívtam az utolsót,de volt a szekrényemben vész esetére ha kellene.Nem kellett,meg tudtam állni,bár nem finomkodok,az első 3 nap nagyon kemény volt.Olyan érzés mint szakítás után,mintha elvesztettem volna valakit,olyan gyász szerű érzés.Tudom most ez nevetségesen hangzik de tényleg ilyen volt.Fizikálisan is rosszul voltam 3 napig,de aztán átment rajtam,és napról napra jobb lett.Már mint ex-dohányos estem teherbe,3 éves a lányom,azóta sem gyújtottam rá,és nem is fogok soha.Sok sikert,mindent bele :)
2014. okt. 8. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

En "csak" napi 1 dobozzal szivtam de kemeny menet volt.

Nem tervezett terhessegem 6 heteben eszmeltem ra, hogy ja en nem is menstrualtam. 2 munkahely, rohanas es faradsag mellett le sem esett csak 1 het kesesnel kb. A pozitiv teszt lattan olyan iszonyu buntudat fogott el, hogy nem gyujtottam ra tobbet. A kormeimet es a bort ragtam le verzesig a kezemen. Mindenfele potcselekvest kerestem, de igy is nehez volt. Barmikor visdza tudnek szokni, mert igy 5.5 ev utan is hianyzik.

Mar nem kivanom ugy, de maga az emlekek miatt megis. Szerettem dohanyozni barmilyen rossz szokas is.

Meg tudod csinalni ha igazan akarod!! Ugyes leszel 😊

2014. okt. 8. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
22%

Én a tervezésnél tettem le.

Tudtam, hogy ennyit legalább meg kell tennem a születendő gyerekemért.

És ha ehhez gyenge vagy, akkor várj még a babával, mert ennél nagyobb áldozatokat is hoznod kell majd!

2014. okt. 8. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Na, megjött az aktuális melldöngető is.
2014. okt. 8. 23:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták nem lehet baba,úgyhogy nem is foglalkoztam ezzel szerettem cigizni. Észrevettem,hogy valami nem stimmel velem. Volt itthon egy teszt csak heccből megcsináltam és pozitív lett. Köpni,nyelni nem tudtam. Azonnal letettem 7 hetes voltam már.(nem menzeszeltem úgyhogy nem tudtam mihez viszonyítani) ma már 3 hónapos a kiscsaj :) nekem is hiányzik néha és nagyon megkell magam feszíteni,hogy ne nyúljek hozzá. Ez előfordul 2-3 hetente.
2014. okt. 9. 00:08
 6/7 anonim ***** válasza:
masfel evvel a projekt elott letettem egy bizonyos 21 napos modszerrel. guglizz ra, a vitalland.hu oldalan van asszem. nagyon sok modszert probapmltam elitte, ezzel masodik nekifutasra sikerult.
2014. okt. 9. 05:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem melldöngető vagyok, de ha egyszer ott a cél, amiért le akarja tenni, akkor miért nem megy??? Akaraterő kérdése.

Igen, én is erős dohányos voltam, és letettem. Azt nem mondom, hogy könnyű volt, sokat nasiztam, és baromira hiányzott, de tudtam miért, azaz kiért teszem.

Most 1,5 éves a fiam, és eszembe sem jutna rágyújtani.

2014. okt. 9. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!