Erös dohányos, napi másfél doboz, kismamák anyukák hogy sikerült leraknotok a cigit, és mikor?
En "csak" napi 1 dobozzal szivtam de kemeny menet volt.
Nem tervezett terhessegem 6 heteben eszmeltem ra, hogy ja en nem is menstrualtam. 2 munkahely, rohanas es faradsag mellett le sem esett csak 1 het kesesnel kb. A pozitiv teszt lattan olyan iszonyu buntudat fogott el, hogy nem gyujtottam ra tobbet. A kormeimet es a bort ragtam le verzesig a kezemen. Mindenfele potcselekvest kerestem, de igy is nehez volt. Barmikor visdza tudnek szokni, mert igy 5.5 ev utan is hianyzik.
Mar nem kivanom ugy, de maga az emlekek miatt megis. Szerettem dohanyozni barmilyen rossz szokas is.
Meg tudod csinalni ha igazan akarod!! Ugyes leszel 😊
Én a tervezésnél tettem le.
Tudtam, hogy ennyit legalább meg kell tennem a születendő gyerekemért.
És ha ehhez gyenge vagy, akkor várj még a babával, mert ennél nagyobb áldozatokat is hoznod kell majd!
Nem melldöngető vagyok, de ha egyszer ott a cél, amiért le akarja tenni, akkor miért nem megy??? Akaraterő kérdése.
Igen, én is erős dohányos voltam, és letettem. Azt nem mondom, hogy könnyű volt, sokat nasiztam, és baromira hiányzott, de tudtam miért, azaz kiért teszem.
Most 1,5 éves a fiam, és eszembe sem jutna rágyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!