Mennyi az a minimum életkor, amikor apává válhat egy fiú/férfi? Abban az esetben, ha a feleségnek biztos állása, saját lakása, megtakarított pénze van, részemről meg ott van a biztos (nagy) szülői segítség (anyám részéről).
#9-es, nem, nem csak amiatt házasodtunk össze, szeretjük is egymást nagyon.
Igen, 37 éves. Írtam, hogy nem akarok inkább senkit se ezzel sokkolni, de megkérdezték. Viszont anyukám meg még néhány ember szerint jót tesz nekem a házasság, jól döntöttem, hogy megnősültem, a korkülönbség meg csak elsőre volt furcsa, de ezt a gyerek dolgot senki sem sürgetné a helyemben. A feleségem azt mondja, neki mindegy, neki jó lenne hamarabb is.
Lehet, hogy nem vagyok teljesen ép, hogy ilyen kapcsolatban élek, és ennek lelki okai is vannak, de teljesen jól kijövünk egymással, normális házas életet élünk, amellett, hogy én tanulok. És én hiszek abban, hogy 5-10 év múlva ez a korkülönbség "el fog tűnni", nem fog számítani, mert akkorra már lesz munkám is, nem szorulok majd több plusz segítségre.
#16-os válaszoló, én nem fogom azt csinálni, amit írtál, én minden időt, amit tudok a családomra szánom majd, és csak addig meg abban kell nekem segíteni, amennyi időt és energiát elvesz tőlem a tanulás, illetve annyit, amennyi kiesik amiatt, hogy nekem nincs munkám.
Ja persze, 5-10 év múlva te fogsz eltűnni a feleséged mellől és odalesz az a szép család amiről most álmodozol!
10 év múlva te 29 éves,erejében teljes,fiatal vonzó férfi leszel, ő meg egy 47 éves nagymamakórú,klimaxos vénlány...
Komolyan ezt akarod???!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!