Milyen terhesseggel, szulessel, gyerkenevelessel kapcsolatos JO konyveket olvastatok?
Babasírás könyve
Írót ne kérdezz...
Nagy megkönnyebbülés volt, hogy nem az van, hogy én csesztem el valamit, egyszerűen csak sírós a lányom.
De a legjobb, ha földön járó kismamákkal beszélgetsz.
Olyanokkal, akik ki merik mondani, hogy igen szar volt, szenvedtem benne, de túlélhető.
Nincs is annál rosszabb, mint mikor pocsék kedved van, vizesedsz, nem aludtál, úgy rúg a gyerek, hogy fajdalmatid vannak, vagy hasfájós, sírós, ölbebabád van, és mindenhonnan csak azt kapod hogy most milyen kiegyensúlyozott és boldognak kéne lenned.
Ina May Gaskin: Útmutató szüléshez
Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol.
Két kedvenc könyvem, rongyosra forgattam őket.
Vicki Iovine: Barátnőim a terhességről
Nagyon szórakoztató, de rózsaszín ködbe burkolózott „szentfazekaknak” nem ajánlom, mert ironikus humorral mesél a terhességről.
Dr. Pikler Emmi: Mit tud már a baba?
Régi könyv (csak antikváriumban kapható), de örök érvényű, nem egy aktuális nevelési trendet ír le, hanem azt, hogy valóban mire van szüksége egy 0–2 éves gyereknek ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, önálló teremtés váljon belőle.
Koszonom, utana fogok jarni az osszesnek.
Az Alxandra honlapjan keresgettem, de annyi talalat volt, annyi konyvnek meg csak az ajanlojat is keptelenseg elolvasni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!