Csajok melyik nevet válasszam? Olívia, Abigél, Angelika, Melyik név tetszik neketek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 15:24
22/31 anonim válasza:
Nekem az Angelika tetszik. Az Olívia névről nekem mindig Popey jut eszembe.
23/31 anonim válasza:
Képzeld, valahol neten olvastam egy nevet (és emlékszem rá, mert névmániás vagyok), nem fogom pontosan írni, de talán reichovsky, és olívia :)))
(Véletlen egybeesés, nekem tetszik a név :)
26/31 anonim válasza:
Az Abigélről nekem mindig Szabó MAgda regénye alapján készült minisorozat jut eszembe. Annak olyan börtönhangulata volt. Szal nem szimpi. Az Angelika meg nekem legalábbis olyan vallásosan hangzik nem tudom miért. Az Olívia jó. Lehet Olinak becézni:) És a 3 közül ez passzol leginkább a vezetéknévhez.
27/31 anonim válasza:
Tudom nincs a lehetőségek közt de nekem az Amarilla a favorit a lánynevek közül. Reich Amarilla. És lehet Rillának becézni. De az Izabella is nagyon szép, Iza.
28/31 anonim válasza:
Reich Angelika.szerintem nagyon szép
29/31 anonim válasza:
Én is az Angelikára voksolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!