Gyes-után kell adóbevallást csináltatni?
Figyelt kérdés
2009-ben nem volt semmi féle munka viszonyom,de viszont kaptam ma egy boritékot amiben az adobevallásomat kell megcsináltatnom.Ha erről kell akkor milyen papirokról vagy mi alapján kell kiszámolni2010. jan. 22. 13:14
1/3 anonim válasza:
A GYES t is be kell vallanod, illetve itt kell nyilatkoznod, hogy azon kivul nincs mas jovedelmed ( nem irtal konyvet, nem adtal ki lakast, egyebek)
2/3 anonim válasza:
Nekem anyukám könyvelő és én is idáig,mindig kaptam a borítékot,de azt mondta nem kell vele foglalkozni.Bár én terhesség előtt nem dolgoztam,mert fiatalon szültem és iskolás voltam .
3/3 anonim válasza:
Kapsz majd a folyósító szervtől egy papírt, ennek január 31-ig meg kell érkeznie, az alapján kell kitölteni az adóbevallást. Minden rajta van, még az is, hogy mit melyik sorba kell írnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!