Akinek ilyen babakocsija van, meg van vele elégedve? Mennyi idős korig tudta használni?
Nagyon tetszik, és az ára is kedvező. Most 4 hetes babának lenne. Ami nem derül ki számomra, hogy dönthető-e vízszintesig? Valamint nem zavarja a babát, hogy háttal van nekem (mivel a tolókar nem állítható)?
szió! én ezt inkább nagyobb babának venném, szerintem neki még jobb lenne a zártabb
nem a reklám helye, de nekem van egy teljesen új eladó (2-t kaptunk)
ilyen: [link]
Szia!
Azt irja,hogy minden szogben dontheto a hattamla,akkor gondolom teljesen vizszintesig is.
De az,hogy nincs Veled szemben a pici,szerintem nem egy nagyon jo dolog.De ez csak az en velemenyem,en nem mertem volna ilyen kocsit venni a fiamnak,mert gondolj csak bele!
MI van ha mondjuk visszabufiz egy kis tejet,vagy eppen nem is kicsit:S
Jobb az ha latod Ot szerintem,es nem is nagyon lattam olyat,hogy odalenne irva,hogy ujszulott kortol hasznalhato.Es ha igy lenne,akkor biztosan ott lenne.
Egy 15honapos kis fiu anyukaja
4 hetesnek nem ilyet vennék, ez nagyobbnak való.Ami linket betett az egyik válaszoló, az jó ilyen kicsinek!
De amúgy ha személyesen kipróbáljátok lehet hogy tökéletes lesz!
Ezek a csak sportok már jóval olcsóbban, mint a több funkciósak.
Most még egy jó idejig hideg lesz és fél éves korukig ajánlják a vízszintes fektetést. Mi ezért vettünk mózesest.
Szerintem inkább téged zavarna, ha háttal lenne neked a babád.
Itt azt írja, hogy 3-6 hós kortól használható, vagyis szerintem nem dönthető vízszintesig. Kérdezz rá, hogy lehet-e bele kapni mózest, mert ha nem, akkor ne ilyet vegyél a 4 hetes babádnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!