Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek is cigányos név?

Szerintetek is cigányos név?

Figyelt kérdés

Találtunk a kislányunknak egy nekünk nagyon tetsző nevet, de az apósom szerint, mint fent írtam eléggéé... romás.

Tehát a kislány neve az lenne, hogy Herczeg Kiara.

2014. okt. 1. 19:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is romás, illetve nagyon idegen hangzású számomra. Plusz az Oroszlánkirály jut róla eszembe, de gondolom nem az oroszlán kislányról neveznétek el, csak nekem mindig az ugrik be. Adrienn jobb szerintem :)
2014. okt. 1. 20:24
 12/27 zabmester ***** válasza:
100%
Szerintem nem az. Munkámból adódóan elég sok gyereknévvel találkozom (közöttük is elég sok romáéval, legalább is a vezetéknév alapján), de így belegondolva Kiara nevű gyerek idén még nem is volt egyáltalán nálunk :)
2014. okt. 1. 20:28
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem romas. En is csak egy szep es bajos Kiarat ismerek.
2014. okt. 1. 20:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem romás, viszont nagyon idegen hangzású és kezd tucat lenni.
2014. okt. 1. 21:06
 15/27 anonim ***** válasza:
44%
sztem is romás.
2014. okt. 1. 21:34
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is Kiara. Nem roma. Hófehér, szőke, kékszemű.
2014. okt. 1. 21:39
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a Herczeg Kiara romás, így egyben. Pedig nagyon szép a vezetéknevetek és a Kiara is. Magában egyik sem romás. A Herczeg névhez nekem jobban megy az Adrienn.
2014. okt. 1. 22:23
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jobban passzol az Adrienn a vezetéknévhez, cigányosságtól függetlenül. :)

(Egyébként nekem a Herczeget olvasva rögtön az Adél ugrott be.)

2014. okt. 1. 22:30
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem romás. a nővérem akarta ezt a nevet adni a lányának de elírták a kórházban és Kira lett, ez 6éve történt :) de nekem a kira jobban tetszik, talán mert könnyebb kimondani :) de a kiara is szép név, nekem egy japán mese jut róla eszembe az inuyasha ott hívták így a kutya-macska-szellemet :)
2014. okt. 1. 22:33
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
utolsó az Kirara volt nem Kiara:-D Nekem nem tetszik, inkább külföldies mint cigányos. Inkább az Adriennt adnám. Nálunk is eléggé tucatnév lett.
2014. okt. 2. 05:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!