Akinek a szülei maximalisták voltak, szigorúak, stb azokból mi lett, mit dolgoznak?
Genetikus lettem. Mondhatni két genetikus, fanatikus, szigorú szülővel nem is volt más választásom. Sokat köszönhetek nekik, de mindent elmond, hogy karácsonykor egy kötelező vacsira találkozunk.
Öcsém szülész- nőgyógyász lett, húgom arab- kínai szakos az ELTE-n, de már van egy diplomája angol nyelv és irodalomból.
Érettségim van,és kozmetikus végzettségem,de nem tudtam megélni belőle,szakmailag egy nulla vagyok,nem tudok semmit sem felmutatni.
Családom van,gyerekem,egyébként boldog vagyok,és remélem lesz egyszer egy olyan munkám amit szeretni fogok.
Anyukámmal (ő volt a szigorú,és maximalista) szoros a kapcsolatom,meg tanultam úgymond kezelni őt,de a gyerekemmel nagyon másképp szeretném.
Apukámmal (ő mindig mindenben engedékeny volt) lazább a kapcsolatunk,de őt is nagyon szeretem.
előzmény a maximalista szülők szárnyai alatt: szárnyaló iskolaévek, tanulmányi versenyek, kitűnő bizonyítványok, az ország legerősebb gimije, 96%-os emelt színtű matek érettségi, 3 nyelvvizsga, maximális felvételi pontszám, műszaki egyetem
következmény: gimi után elköltöztem, egyetem mellett pultoztam, züllöttem, élveztem a szabadságot, amíg gyorsan be nem kaptam a legyet egy futó kalandból
jelen: egyedülálló fiatal anyuka, félbehagyott műszaki egyetemmel, egy sz*ros kis BA diplomával, és a szüleim cégénél csinálom a nagy büdös semmit, mert máshova nem kellenék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!