Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leírnátok nekem, hogy a...

Leírnátok nekem, hogy a férjetek/párotok milyen munkarendben dolgozik?

Figyelt kérdés

Mettől-meddig tart a munkaideje? Hánykor indul el otthonról és mikor ér haza? Túlórázni milyen gyakran szokott?

Köszönöm szépen.

2014. szept. 29. 14:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az én férjem munkaidejét leírni sem lehet. Ha nincs munkájuk terepen, akkor 7 körül megy el itthonról és 3-ra itthon is van. Ha terepi munkájuk van, akkor napokra elmegy. Nem számít sem hétvége, sem ünnepnap, sem karácsony. Évente 3-4 alkalommal elmegy 1-1 hónapra külföldre is.
2014. szept. 29. 16:55
 12/19 anonim ***** válasza:
A férjemnek állandó beosztása van,ami sosem változik.Folyamatos munkarend van,nem kell túlórázni,mert jön a következő műszak és ők átveszik a munkát.12 órázik.Reggel 6-tól este 6-ig vagy fordítva.Minden hónapban 2 olyan hét van amikor 4-4 napot dolgozik,egy amikor 6-ot,és egy teljesen szabad hete van,és ez mindig ugyan abban a sorrendben.Jó így,mert lehet tervezni előre.
2014. szept. 29. 18:27
 13/19 zabmester ***** válasza:

Hétköznapokon 8-tól 5-ig dolgozik, néha tovább marad bent, de ez nem annyira jellemző. Igaz, azt általában nem tudjuk előre, ha tovább kell maradnia. De ha valami fontos dolga van, akkor el is tud jönni hamarabb.

7 körül indulunk el itthonról, általában együtt (én korábbi időpontra járok dolgozni, de ő viszi a gyereket suliba, így egyszerre van az indulás), és fél 6, 6 körül ér haza.

2014. szept. 29. 19:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Hétfőtől péntekig dolgozik, hétvégén ritkán. Fél 7-kor megy el itthonról és fél 4-ig dolgozik.
2014. szept. 29. 20:01
 15/19 anonim ***** válasza:
Az én férjem 3 műszakban dolgozik!8 órában.Ha kell menni hétvégén akkor vagy 8 órát megy vagy 12-16 órát mehet (Egyeztetnek a főnökével).
2014. szept. 29. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Hétköznap reggel 6-tól délután ötig dolgozik fél ötkor megy el dolgozni hajnalba, és délután fél hatra ér haza, ha sok a munka ugyan ez a felállás, de akkor este hét óráig, és fél nyolcra ér haza.
2014. szept. 29. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Nagyon változó, attól függ, mennyi munka van. Fogtechnikus, így ez befolyásolja a napjait. Van, hogy 8-2ig, de olyan is, hogy reggel 4től este 10ig. És ez nem azt jelenti, hogy több idő alatt több pénzt keres, mert nem óradíjas, sokszor van, hogy egy 3 órás munkával keres 30e-t, míg egy 5-6órással 9e-et.

Ez miatt félek is a babavállalástól, mert nem lesz olyan, hogy pl. várom a 4 órát, mikor hazaér, elmehetek pl. fürdeni, vagy nyugodtan enni, vagy bármi :(

2014. szept. 30. 11:17
 18/19 anonim ***** válasza:

Vállalkozó. Reggel 8-kor kezd, kivétel vasárnap.

Elvileg 5-ig van nyitva, de sokszor nem tud végezni 5-kor.

Szezonban nem ritka, ha este 8-9 körül végez.

2014. szept. 30. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyik heten 10-tol 6ig, masik heten 2-tol 10-ig van. Csak akkor tulorazik, ha sok a munka es muszaj besegiteni a tobbieknek, ilyenkor neha bevallal egy szombatot is, de nem gyakori. Mivel messze van a munkahelye, igy masfel oraval munkakezdes elott indul, ertelemszeruen ennyivel kesobb is erkezik haza, tehat mikor 10-ig van, akkor fel 12korul. Ezt nem szeretem, sokszor nem tudom megvarni ebren :(
2014. okt. 1. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!