Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Győrben ismersz jó szülésorvost?

Győrben ismersz jó szülésorvost?

Figyelt kérdés

A lényeg:

megbízható,kedves,jó orvos legyen.

köszönöm

2010. jan. 21. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Én dr. Horváth Zoltánnál szültem, és nagyon meg voltam vele elégedve. Higgadt és határozott volt végig, teljes biztonságban éreztem magam. Haladt is szépen minden a maga útján.
2010. jan. 21. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Dr. Mika Péter Norbert

végig ő volt a szülész/nőgyógyászom-most szeretném majd megkérni,hogy ő vezesse le a szülést is.

akiket ismerek,mind nagyon dicséri.pl a szomszédasszonyom nemrég szült nála,azt mondta nagyon elégedett volt vele.végig ott volt,határozott és kedves volt

2010. jan. 21. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Én Dr. Drozgyik Csabánál szültem. Végig hozzá jártam a terhesség alatt. A következőt is kizárólag nála óhajtom megszülni, az biztos.

Nagyon odafigyelő, kedves, megbízható...

Szóval csak jót tudok mondani.

Sokan járnak hozzá, ami szintén azt bizonyítja, h. baromi jó doki. Főorvos.

Soha nem éreztem azt, hogy csak a pénzem kell neki, és hogy csak egy vagyok a sok kismama közül. Mindig úgy kezelt, hogy én voltam a középpontban, mindent részletesen elmondott.

Csak dícsérni tudom.

Én úgy választottam, h. neten beütögettem az általam ismert nőgyógyászok nevét, és megnéztem, mit írnak róluk. Ő volt az egyetlen, akiről csak és kizárólag jót írtak. Az egyetlen.

2010. jan. 22. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!