Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol találkozzon 1,5 év után 4...

Hol találkozzon 1,5 év után 4 éves kisfiam az apjával?

Figyelt kérdés
Nem szeretném, hogy a lakásba jöjjön, de én meg nem szeretnék vele időt tölteni, ráadásul nem is vagyok jól. Elengedni meg nem szeretném vele...
2014. szept. 28. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg valamelyik nagyszülő elkísérhetné.

Vagy olyan rokon, barát akiben megbízol és a fiad is szereti és bízik benne.

2014. szept. 28. 14:49
 2/11 A kérdező kommentje:
Az ötlet jó, de az apja kijelentette, hogy nem szeretne a szüleimmel találkozni :S
2014. szept. 28. 14:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg elmagyarázod neki, hogy másfél év rengeteg egy ilyen kisgyerek életében, majdhogynem idegen számára, a gyerek érdekében nem szeretnéd, ha egyedül elvinné, vállalja ezt a kompromisszumot.

Vagy akár te mégy vele akármennyire nem szeretnéd, azért csak az apukája a fiadnak.

2014. szept. 28. 14:53
 4/11 A kérdező kommentje:
Én mentem volna igen még ha kellemetlen is, csak kiújult egy problémám és alig állok a lábomon. Ahogy az apját ismerem nem lesz együttérző...ha valaha bajom volt és egyedül voltam a gyerekkel közölte, hogy old meg.
2014. szept. 28. 14:56
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

Akkor légy határozott és told ki pár nappal/héttel a találkozót amíg jobban leszel.

Önkényesen úgyse viheti el a gyereket, ha te nem engeded.

2014. szept. 28. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Kérheted a gyámügyi láthatást de azt bírósággal kell megítéltetni, szóval lehetetlen így. Törvényileg 2.hetente hétvégente viheti ha nem akar egyáltalán nem kell veled ebbe egyezkedni. Szóval inkább örülj ha belemegy a lakásba.
2014. szept. 28. 14:59
 7/11 anonim ***** válasza:

teljesen egyetértek a problémáiddal, de valamiben engedned kell! szerintem sem működhet úgy, hogy elviszi egyedül, innentől kezdve vagy mész velük, vagy jön az apja.

muszáj engedned mert egyszerűen nincs más megoldás, a láthatást meg nem korlátozhatod egyrészt a fiad miatt, másrészt mert megütheted a bokád.

én azt csinálnám, hogy áthívnám és elvonulnék egy másik szobába, így hallom őket, de nem is vagyok ott, viszont bármikor mondhatom, hogy ennyi...

vagy ha több időd van, akkor kérvényezni kell, hogy szociális munkás jelenlétében legyen a láthatás, de ezt indokolni kell

2014. szept. 28. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:
A gyerekelhelyezés/láthatás hogy van szabályozva nálatok?
2014. szept. 28. 15:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Nincs szabályozva és nem is szeretném
2014. szept. 28. 16:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Eredetileg úgy reméltem h baráti viszonyban maradunk, van annyi bennünk, hogy ketten eldöntsük. Inkább csak nem jövünk ki, sok a vagdalkozás, meg ő nem egy apa típus. Felnő a gyerek magától...kb ezt gondolja
2014. szept. 28. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!