Hol találkozzon 1,5 év után 4 éves kisfiam az apjával?
Esetleg valamelyik nagyszülő elkísérhetné.
Vagy olyan rokon, barát akiben megbízol és a fiad is szereti és bízik benne.
Akkor meg elmagyarázod neki, hogy másfél év rengeteg egy ilyen kisgyerek életében, majdhogynem idegen számára, a gyerek érdekében nem szeretnéd, ha egyedül elvinné, vállalja ezt a kompromisszumot.
Vagy akár te mégy vele akármennyire nem szeretnéd, azért csak az apukája a fiadnak.
Akkor légy határozott és told ki pár nappal/héttel a találkozót amíg jobban leszel.
Önkényesen úgyse viheti el a gyereket, ha te nem engeded.
teljesen egyetértek a problémáiddal, de valamiben engedned kell! szerintem sem működhet úgy, hogy elviszi egyedül, innentől kezdve vagy mész velük, vagy jön az apja.
muszáj engedned mert egyszerűen nincs más megoldás, a láthatást meg nem korlátozhatod egyrészt a fiad miatt, másrészt mert megütheted a bokád.
én azt csinálnám, hogy áthívnám és elvonulnék egy másik szobába, így hallom őket, de nem is vagyok ott, viszont bármikor mondhatom, hogy ennyi...
vagy ha több időd van, akkor kérvényezni kell, hogy szociális munkás jelenlétében legyen a láthatás, de ezt indokolni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!