Kisgyermekes anyukák, ti milyen védekezési eszközt használtok? Miért éppen azt?
Figyelt kérdés
2014. szept. 27. 21:22
11/23 anonim válasza:
Petevezeték elkötés plussz átvágás. 27 éves vagyok, 4 gyermekem van, nem szeretnék többet.
12/23 anonim válasza:
Én injekcióval. 3 havonta kapok egyet. 2 gyerekem van. Harmadikat nem tervezünk.
13/23 anonim válasza:
hormon mentes spiràl. nem akartam semmi plusz hormont a szervezetembe, 1 éve van fenn eddig semmi gondom vele
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
(mellesleg nem értem hogy ki,és miért pontoz le.Mindegyik válasz hasznos számomra)
2014. szept. 28. 08:21
15/23 anonim válasza:
Nuvaring hüvelygyűrűvel. Egyszerű, kényelmes, praktikus, és a dokim is nagyon ajánlotta. A szájon át bevehető gyógyszerekhez képest sokkal kevesebb a mellékhatása.
16/23 anonim válasza:
Csak az érdekelne, hogy aki mindent lepontozott az mivel védekezik? Egyáltalán nem él szexuális életet? Mert a hüvelygyűrű, a spirál, a fogamzásgátló, az óvszer, a kúp és a megszakításos is le lett pontozva. Ha van még valami ezen kívül akkor talán írhatna is amellett, hogy nyomkodja a piros kezeket...
17/23 anonim válasza:
óvszer, még nagyon régen szedtem fog.gatlot, teljesen hazavagta a hormonrendszeremet...Szerencsére egyetertunk a férjemmel abban, hogy minél kevesebb gyogyszert és egyebet használjunk..megszakitas és ilyesmi meg szóba sem jöhet, mert nagyon könnyen teherbe esek.
18/23 anonim válasza:
Óvszert. A megszakításos módszer eredménye itt néz mesét mellettem. Spirált még nem szeretnék, mert pár hónapon belül babaprojektbe vágunk. Hormonális fog. gátló (hüvelygyűrű, gyógyszer, injekció) nálam kizárt, soha nem voltak rendben a hormonjaim, nem kockáztatok egy esetleges problémás teherbeesést. Kúpok, krémek kizárva mert kellemetlen, de legalább nem hatékony, ennyi erővel akár megszakításos módszer is lehetne. Talán később a spirál lesz a nyerő, azzal is vannak fenntartásaim, a működési elve miatt. Igazából egyik módszer sem húdetuti...
19/23 anonim válasza:
En mondjuk azt pontoztam le, aki nem védekezik: a megszakítás is közösülés ugyanis nem védekezés.
20/23 anonim válasza:
Pontosan utolsó, az inkább hazardírozás, mint védekezés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!