Mi az a termék amiből nem a márkásat veszitek és mégis jó minőségű? Bármi ötlet jöhet.
Sajnos 4 hónapos fiamat magánúton kell gyógytornászhoz hordjam befelé forduló lábfej miatt, ami havonta 30ezer forintba kerül.
A nagylány ovis, elkezdődtek a fakultatív tehetséggondozások, ami természetesen fizetős. Tőle sem szeretném megvonni ezeket a programokat. Ahol tudunk természetesen most spórolunk, kevesebbet teszünk félre.
Kíváncsi lennék, hogy ti min spóroltok.
Kipróbáltuk a penny-s pelenkát a pampers helyett, tök jó, nem is gondoltam volna, ezután is ezt fogjuk venni.
Csak tápszeres a fiam, próbálunk kóstoltatni, de egy kanál után addig ordít amíg nem kap cumisüvegből tápszert. Tehát ezt most hanyagoljuk egy kicsit.
Min lehet még spórolni egy pár hónapig amíg muszáj?
Köszönöm
Popsitörlőből Aldisat használunk, olcsó és nagy kiszerelés, a lapok kellően nedvesek, nagyok is, én nagyon szeretem. A pelenkájuk is egész jó, mindkét termék szokott akciósan is lenni.
Tusfürdőt, folyékony szappant a dm-ben szoktam venni, előbbi szinte mindig 300 Ft alatt van, és simán veri a márkásabb fajtákat.
Öblítőt higítva használok, így tovább is elég, plusz nem annyira tömény a ruhákban az illata.
Az én lányom már szinte csak azt eszi, amit mi, ennek ellenére szokott itthon lenni pár üveg babakaja vésztartalékként. A dm babylove nevű sajátmárkás bébiételei nagyon jók, korábban hipp-et vettem, de szerintem ez is van olyan minőség.
Fürdető, popsikrém gyógyszertári, orvos felírja, fillérekért lehet megvásárolni a gyógyszertárban, és szerintem nagyon jók.
Tápszerből régebben Bebát ivott, de amióta nem írja fel az orvosunk, már nem ezt vesszük, mert nagyon drága. Helyette szintén dm-es Babylove tápszert iszik, kevesebb, mint feleannyiba kerül, mint a Beba, és ezt is elfogadja a kicsim.
(én a körtével még várnék, nekem az 1 éves kislányomnak is elképesztő hasgörcsöt okozott nemrég, pedig üveges, 4 hónapos kortól adható Hipp-et kapott)
Popsitörlő nem is kell, csak víz és egy kis textilanyag hozzá (pl. nekünk IKEÁs 10 darabos kis méretű törölközők vannak, fillérekért vettük). És ez a vízzel lemosás popsitörlő helyett védőnői tanács, nekünk azt mondta a védőnő, hogy a nem is a mosópor a ludas a pirosságért, kiütésekért, ha ez előjön, hanem inkább a mindenféle vegyszerrel átitatott popsitörlő (persze utazáskor, nem otthon levéskor kell. ahhoz a Dm sajátmárkás nekünk bevált)
A fürdetővízbe se kell semmi vegyszeres pénzkicsaló márka, márkás babaszappan se, márkás fürdető se. Kecsketejes szappan éppen tökéletes :)
Popsikrémből meg a legjobb és valóban legolcsóbb is a gyógyszertári.
Öblítő helyett ecet pár csepp illóolajjal.
És amit sokan írtak: saját márkás termékek! Ruha turiból.
És vatera, olx...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!