Van itt olyan, aki nagyon szeretett volna ikreket és teljesen természetes úton azok is lettek?
Figyelt kérdés
Hogyan alakult a dolog? Olyan a mindennapi élet, mint amilyenre számítottatok?2014. szept. 25. 15:46
1/3 anonim válasza:
Nem egészen a kérdésre válaszolok, de én mindig is szerettem volna ikreket, de három hónapja mióta megszületett a kislányom, igazából már örülök, hogy egyedül van :)
2/3 anonim válasza:
Én szerettem volna,és mikor terhes lettem,pont volt a környezetemben egy anyuka,aki spontán lett terhes az ikreivel.Sajnos nekem nem sikerült,pedig volt a családban iker terhesség,így én is bíztam.
3/3 anonim válasza:
Igen én gyerek korom óta szerettem volna és spotnán összejöttek. Nehéz azért néha velük, de mivel előtte volt egy lányom így már volt egy kis gyakorlatom. Nekem a lelki része nehezebb, nem tudok velük annyit foglalkozni, mint az első gyerekemmel. Az ikrek egyike szeret "olvasni", de ha leülünk a másik után 2 perc után már menn ikell, mert épp mászik valahová. A kettéosztódás része a nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!