Ti mit reagáltok/gondoltok amikor látjátok, hogy egy gyerek az utcán/boltban/játszótéren bepisil? Elítélitek a szülőket?
Figyelt kérdés
2014. szept. 25. 15:45
21/29 anonim válasza:
" még jobb lenne ha a játszótereknek kötelező tartozéka lenne a mellékhelyiség."
Ki a fene merné oda bevinni a gyereket? Tuti nagyon higiénikus lenne. Egyébként szerintem meg sokszor anyuka szeretné ha gyerek szobatiszta lenne már miközben a gyerek egyáltalán nem áll készen rá, na ő persze hogy hetekig bepisil a játszótéren.
22/29 anonim válasza:
Ne akarj a játszótérre wc-t, nálunk van, bár ne lenne... :(
23/29 anonim válasza:
Orvoshoz sem viszed, igaz, ha beteg?! Elmondanám, hogy úton az orvoshoz történt az eset, de ugye veled, mint hiperszuper szülővel soha semmi ilyen nem fordult elő. Értem. :)
24/29 anonim válasza:
Persze hogy viszi de akkor meg még inkább ráadnám a pelust.
25/29 anonim válasza:
Én is készultem rá, és az orvos mondta, hogy ha egyszer levettük a pelenkát, ne adjam vissza. Mert már 2x így esett vissza. De majd szólok neki, hogy adja vissza a diplomát, mert szerintetek kellett volna a pelenka, ő nem tudta jól. :) na sziasztok.
26/29 anonim válasza:
Te itt egy számozott hsz vagy, akinek nem fogom bizonygatni:), olvastam a kérdést és válaszoltam. Kérjek elnézést? Hagyjuk:) sziasztok.
27/29 anonim válasza:
Ilyenért ki ítéli el a szülőt? Anyám, mik vannak... Inkább együttéreznék szerencsétlennel, hogy mibe viszi haza, hogy teszi rendbe a gyereket.
28/29 Linsay lohan válasza:
Megesik. Én 13 évesen pisiltem be jatszoteren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!