Nektek melyik mintás liberos törölköző tetszene jobban?
Na jó, tudom, hogy ez nem egy életbevágóan fontos kérdés, de nem tudok dönteni. :)
Negatív, mindenbe belekötő válaszokat nem kérek. Csak akinek van kedve, az írja meg, hogy neki melyik tetszene jobban, és kész. amúgy nem feltétlenül ez alapján döntök.
Igazság szerint valamire "el kell szórni" a libero club pontjainkat. Régebben mindig Liberot használ a lányom, így volt alkalmunk pár ajándékot kérni (itatópohár, hátizsák, bábok, könyv) Már régóta nincs szükség pelenkára, nem is veszek már a büdös életben sem pelenkát, így eszembe sem jutott, hogy vannak még pontjaink, erre jött egy sms, hogy gratulálnak harmadik a szülinaphoz, és megajándékoznak három ponttal.
Így eszembe jutott, megnéztem, látom, van még összesen 45 pontunk.
De mit kérjek egy három éves gyereknek?
Egyedül a törölközőket találtam értelmes dolognak,amire talán később is szükség lehet. De a minták... Talán ez a kettő fogott meg, viszont e kettő egyaránt tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!