Szerintetek nagyon hülyeség ez?
"Rasszizmus elokerul azert latom"
Ennyire telik, rasszistázol, mikor megpróbálják neked elmondani, ez nem játék, nem kívánságműsor.
Félvér árva gyermekeket nevelhetsz, ha nagyon küzdesz érte.
Nagyon éretlen kérdés, azért kérdeztem, hány éves vagy. Egy gyereknek az a jó, ha van apja, anyja, családja. Eleve egy szétesett családot tervezel, amiben a te dizájn-ötleted az irányadó. Mint egy lakberendezői elképzelés.
Nem nagyobb hülyeség mint sok más hülyeség, de én nem tartom jó ötletnek.
tenyéssz lovakat, ott a félvér teljesen elfogadott. Kihordani sem neked kell és akkor olyan kancára teszel olyan mént, amilyen csikót szeretnél. Csak ahhoz még tanulj előtte.
Jah, és azért nem indokolja meg senki, mert ez akkora hülyeség, hogy minden indoklás felett áll!!
"Mert sok a rasszista ebben a hulye vilagban"
Nagyon-nagyon buta vagy, kérdező. Ne nevelj gyereket, foglalkozz tárgyakkal.
Igen.rasszista vagyok ...-.-'
18 vagyok..amugy meg ismerek egy csajt akinek 2 felver neger babaja van 2 kulon apatol. Es mindegyik csak azert kellett neki h a gyereket megcsinalja neki. Anyjaval 2en nevelik a piciket.
Jól van, akkor gondolj arra, hogy egy gyereknek az a jó ha van egy szerető apukája, és anyukája.
És a világ szenvedését ne akard úgy megoldani, hogy különféle emberekkel bszol, hogy legyen egy gyűjteményed.
Szerelem, házasság, gyerek - évezredek óta bevált módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!