Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jó időben vállalunk babát?

Jó időben vállalunk babát?

Figyelt kérdés

27/N és 33/F. 9éves kapcsolatba, 2év házasságba vállalunk babát.

Szerinted késői vagy korai?

2014. szept. 23. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdés motivációját. Valaki kritizált benneteket, vagy miért merült ez fel?

Azért se értem, mert élethelyzettől függ, nincs olyan, hogy késői vagy korai (eltekintve az extremitásoktól, 15 éves lány vagy 65 éves férfi esetében).

2014. szept. 23. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes időben vállaltátok. Már azért letettetek pár évet az asztalra, és a korban is benne vagytok. Mi lassan 15éve vagyunk együtt, és most vállaltunk babát. Jó babavárást nektek is!
 3/7 anonim ***** válasza:
Éppen ideális kor.
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, volt aki szerint még "élnünk " kellene, mert a "mai világ ilyen". Ezért kérdezem. 7. éve dolgozom, teljesen normális életet élünk, szóval a körülményeink is rendben vannak.
2014. szept. 23. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi 10 èv utàn hàzasodtunk èn akkor 28 a pàrom 32 volt, 1 èvre rà jött a baba, nem bàntam meg...èltem vagyis èltünk elõtte.
2014. szept. 23. 10:40
 6/7 Különlegescsajszi ***** válasza:
Én is szólok akkor mostanába az embernek,hogy jó lenne baba!Mondjuk láttam a másik szobába egy édi és nagyon cuki kisbaba harisnyát, és azért is.. !!*.*:-) meg persze azért is,mert Imádom a párom,de nagyon.. !!
2014. szept. 23. 10:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezen az ,,elni kell" szövegen mindig olyan jot derülök. Szerintem az is elet, amikor mar gyerek van. Mi 7 eve vagyunk együtt, iden hazasodtunk, jövöre tervezzük a picit. Egyik ismerösömek ugyanugy utaznak azota is, hogy megszületett a babajuk, pedig meg csak par honapos. Azt is mindig erdemes megnezni, hogy ki az, aki ezt mondja.

Mindig lesz, aki szerint tul kesö, vagy tul korai a gyerekvallalas, vagy miert 1/2/3/stb. gyereketek van, miert ennyi korkülönbseggel. Csinaljatok ugy, ahogy nektek jo, senki nincs a börötökben.

Ha te es a ferjed szemely szernt korainak erzitek, az is rendben van. Ha csak a szaraz tenyeket nezzük, akkor megvan hozza a hatteretek, jo ideje együtt vagytok, ismeritek egymast, felteszem ,,eltetek" is mar:) Biologiai szempontbol pedig az orvosok szerint 30 eves kor elött a legidealisabb egy nönek a gyerekvallalas.

2014. szept. 23. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!