Ti megtartanátok így a babát?
24 éves nő,30 éves férfi. 10 hónapja vannak együtt.
5 hónapja együtt is élnek.Férfinak saját lakás,kocsi.
Mindketten dolgoznak a férfi 5 éve a nő 1,5 éve.
Bevételük havi 300 ezer ft.Szeretik egymást,örülnek a babának,bár nem tervezték még!
Köszönöm a válaszokat.Igen,mi is azt hittük ennyi kell csak egy babához.El vagyok keseredve,azért tettem fel ezt a kérdést.Már megtörtént eset.Vállaltuk a babát,ma már 2 éves.Viszont sajnos hónapok óta rossz a kapcsolatunk a párommal,sokat veszekszünk,nem értünk egyet lényeges dolgokban. Most pedig kapom a barátoktól,családtól,hogy ők mondták,hogy nem kellett volna,ilyen friss kapcsolatba gyereket vállalni.Előbb meg kellett volna jobban ismerni egymást,együtt élni pár évet.
De most megerősítettetek abban,hogy más is így döntött volna!Vállalta volna a picit.Imádjuk őt,a mindenünk a legjobb dolog az életünkben.A párom nagyon jó apa,ezzel nincs is gond,de társnak csapnivaló... :(((
Próbálkozunk megbeszélni a dolgokat,menteni a kapcsolatunkat,hisz boldog családban akarjuk felnevelni a lányunkat.Csak lassan belefáradok ebbe....
sehol nem írta, hogy ezen múlik, hogy mi lesz a babával...csak véleményekre kí
váncsi...
Kérdező, ne emésszétek magatokat, a legjobb döntés volt, amit hozhattatok! Nyilván előre senki sem tudja megmondani, elsiklik-e később valamin a kapcsolat, és ha elvetetitek a babát, talán még előbb tönkremegy az egész, hisz nem biztos, hogy fel tudtátok volna dolgozni a döntést. Én alapvetően nem vagyok az abortusz ellen, jelenleg olyan a helyzetünk a párommal, hogy ha most teherbe esnék, szinte biztos, hogy elvetetném, de ha a te helyedben lettem volna, eszembe sem jutott volna ilyesmi.
Az pedig dicséretes, hogy igyekeztek és próbáljátok megoldani a gondokat, de ha már nem megy, akkor fel kell ismerni, hogy nincs értelme tovább erőltetni.
Ja most olvasom.Hidd el ez nem azon múlik mennyi ideje vagytok együtt,számos olyan példa van,hogy kevés idő elteltével is együtt maradtak nagyon jól elvannak,szeretik egymást.Pl mi 1 éve voltunk együtt,akkor költöztünk össze, mikor terhes lettem,ma már az 5.évet tapossuk és nagyon szeretjük egymást,vagy a barátnőmék, 3 hónapja voltak együtt,épp összeköltöztek,ennek már 8 éve és imádják egymást.
Szerintem próbáljátok meg a kapcsolatot rendbe hozni,ha nem működik akkor meg menjetek utatokra attól még lehettek remek szülők.Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!