Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a kislányotok...

Mit tennétek, ha a kislányotok fülébe asszimetrikusan lönék be a fülbevalót?

Figyelt kérdés
Igaz, a két cimpája teljesen más, de mégis az egyikben magasabbra került a luk cimpa aljához képest. Mások számára nem feltűnő, csak akkor veszik észre, ha nagyon megnézik. 1,5 hónapja lövettük (most fél éves). Nem tudom érdemes-e kivennem, eltűnik-e teljesen a luk, vagy hagyjam és ahogy nő a füle kevésbé fog látszódni a különbség?

2014. szept. 17. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem ne szedd ki.Az azért elég hosszú időbe telik mire teljesen benő a lyuk,meg akkor újra kelllene lövetni,de ha netán a mostani lyuk helyén csomó marad,lehet,hogy nem is tudná az ékszerész közvetlenül mellé újra belőni.

Mivel azt írod,hogy nem annyira szembetűnő a dolog és,hogy idegenek számára szinte észrevehetetlen,én a helyedben tuti hagynám így,ahogy van.

2014. szept. 17. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
Egy éves korában lövettük a középsőnek, mi is így jártunk. Ma már 11 éves, látszik, de nem feltűnő. Nem lövettem volna új lyukat,pedig mondta egy-két ember. Évekig abszolút nem volt fülbevalója, mégsem nőtt be neki.
2014. szept. 17. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem szadiznám az újabb belövéssel. Majd nagyobb korában lövet magának másikat ha akar. A luk nem tűnik el teljesen.
2014. szept. 17. 10:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi Is így jártunk, vagy még rosszabbul. Az egyik fülében lent és kint volt a lyuk, a másikban meg bent és magasabban. Én kivettem mindkettőt 1 hét alatt teljesen beforrt és 3 hónap múlva lövettem újat, de én leellenőriztem, hogy hova rajzolta a lyuk helyét. Most lassan 4 éves. semmi nem látszik a régi lyukból, már egy évesen sem lehetett látni
2014. szept. 17. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Saját magam jártam így gyerekkoromban! 5 éves voltam, nagyon idegesített, de mások nem vették észre, ezért megnyugodtam. Mások által nem feltűnő, a mai napig nem veszi észre senki, és már én sem!

Ezért azt javaslom, hagyd így, ha nem feltűnő, és pici még, amúgy is csökkenhet majd ez a különbség.

Ha másodjára is kilöveted, akkor sem biztos hogy pontosan sikerül, kár kitenni még egy macerának!

2014. szept. 17. 11:28
 6/8 Julie S ***** válasza:
Ha nem feltuno, akkor en hagynam igy. Nekem keteves koromban sikerult szinten picit asszimetrikusra. Gyerekkent fel sem tunt (szerintem a szuleimnek sem), csak tinedzserkent vettem ezt is eszre minden egyeb tokeletlensegemmel egyutt. :)
2014. szept. 17. 13:14
 7/8 anonim ***** válasza:
31%
Ezért kellene az ilyen barbár szokásokat beszüntetni, minek annak a gyereknek füllbevaló.
2014. szept. 17. 13:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Még születése után szúrták ki neki. Jól dontottunk, hiszen teljesen egyforma lett!

Ilyenkor nem ficánkolnak és konnyebb a lyukasztás is,

2014. szept. 17. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!